Úgy elrepült, mint a pinty!

Úgy elrepült, mint a pinty!

Egy kicsit eltűntünk, de ez is annak tudható be, hogy élménygazdag májuson vagyunk túl. Úgy elrepült, mint a pinty! Tartottunk 6 db zárt tréninget, 2 db nyílt tréninget, 2 db ingyenes demo tréninget, egyéni felkészítést, tanácsadást, kirándultunk és kluboztunk, ráadásul megkezdtük a jövő évad programjainak tervezését is. Lesz egy-két nagy dobásunk most is, de erről majd legközelebb!

A legnagyobb élmény számunkra, hogy a Vezetőképző Központunk hangos a nevetéstől, és a klubban is a jókedv az úr annak ellenére, hogy komoly, sőt életbevágóan fontos témákkal foglalkozunk. Valószínűleg sajátosan fogjuk fel a tanítást, tanulást, fejlődést. Szerintünk nem szükséges, hogy a tanulásról egy összeráncolt homlokú, könyv fölött görnyedő ember jusson eszünkbe, sokkal hatásosabbnak tartjuk, ha átéljük, megtapasztaljuk a dinamizmus, a kreativitás, a teljesítmény, a jókedv érzését, a közösségi élményt.

Egy új, formálódó közösség már önmagában élményt jelent. Ha felmerül az igény a közös kirándulásra, akkor már gyanakodhatunk, hogy elindultunk ezen az úton. A klubban is ez történt. A mi utunk május 1-én először a Kunmadár motoros gyorsulási versenyre vezetett, ahol élveztük a száguldást, majd délután motorcsónakokkal szeltük a habokat a Tisza-tavon.

Nemcsak papolunk a jókedvű tanulásról a klubban sem. Legutóbb (2. évad 9-10. rész) két meghökkentő és mulatságos előadást is hallgattunk Mohácsi Andrea szakpszichológustól, a személyiség, a vezetés és szervezeti működés összefüggéseiről. A „Brandatti-féle kutya-farka szervezeti személyiségmodell”, valamint a brandaktiváció „Akt-modellje” megmosolyogtató, látványos, emlékezetes és valószínűleg könnyedén felidézhető tudásanyagot jelentett a klubtagoknak. Ha tehát Szolnokon keresnél élményt, nálunk megtalálod!

Ha inkább a fotelt választod, akkor megteheted a SzolnokApp okos alkalmazás használatával is – tudtuk meg Nagy Jánostól, a polgármesteri kabinet munkatársától, aki az app okos funkcióiról, valamint a tervezett fejlesztési irányokról is mesélt. Ötleteink nekünk is voltak!

A business show keretében Molnár-Nagy Zsuzsanna és Máthé Zsolt mutatták frissen indult PARTNER Üzleti Szolgáltató és Tanácsadó Irodájuk tevékenységeit, Taupert Szilvia pedig a Széchenyi Optika ügyvezetője, diplomás optometrista, kontaktológus a tisztánlátás élményének megtapasztalását tűzte zászlajára. Elkötelezettsége, hite az év marketingese díjig repítette. Büszkék vagyunk rá!

A májust az Élménykommandó fergeteges játékával zártuk. Radó Denise és Deme Gábor játékmesterek jóvoltából, a klubtagok játékosként, zsűriként vagy nézőként dőltek a nevetéstől. Egy élmény volt, kedves kommandósok!

Ennyit a májusról, hiszen már itt a június. Jön ismét két klub, lesznek tréningek, sok szórakoztató munka, de azért most egy kicsit jobban fogunk koncentrálni a nyári esték, a barátokkal való kötetlen együttlét hangulatára is.

Tegyétek ti is ezt, tanuljatok velünk, és fesztiválozzatok a barátokkal!

 

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.