VEZETŐI FOGÁSOK ÍNYENCEKNEK

20 000 Ft

Kurzus napjai:   2016. június 23. csütörtök 09.00-13.00 és

2016. június 29. szerda 09.00.-13.00.

Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. Vezetőképző Központ
Jelentkezési/fizetési határidő: 2016. június 18.
A kurzus díja: 20 000 Ft (a díj tartalmazza az Áfát)

Elfogyott

Kategória:

Leírás

 

PSZICHOLÓGIAI ESZKÖZÖK A CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK VEZETÉSÉBEN

Manapság a csapatmunka szinte misztifikált tényező. A csapattá válás azonban egy folyamat eredménye. A csoportnak, szervezeti egységnek, vagy szervezetnek akkor is dolgoznia és teljesítenie kell, ha még nem alakult ki teljesen az egység érzése. Mit tehet a csoportvezető/vezető az egyes fejlődési szakaszokban a maximális teljesítmény elérése érdekében? Milyen eszközök állnak rendelkezésére? Egyáltalán, szükséges-e mindenkor a csapattá válásért küzdeni?

Mit kell tenni, egy frissen induló csoport esetében? Mi a helyzet egy átszervezés után, amikor újra kell szervezni a csoportot, a szervezeti egységet? Mi van, ha a munka jellegéből adódóan a munkatársaknak egyéni feladatokat kell végezniük? Sőt, mi van akkor, ha a feladat jellegéből adódóan az egyéni teljesítmény általában jobb, mint a csapaté?

Rengeteg tényező, rengeteg összefüggés…

MIT NYÚJT A KÉPZÉS?

Kurzusunkon azonnal hasznosítható módszertani tudást, és eszközöket kapsz a csoportok hatékony vezetéséhez, illetve ahhoz, hogy hogyan hozd ki a legnagyobb teljesítményt munkatársaidból, a csoporttagokból az adott szinten, az adott körülmények között.

Saját magad is képes leszel beazonosítani, „diagnosztizálni”csoportod állapotát, fejlődési fokát, összetételét, az egyes munkatársak szerepét.

Világosan látni fogod a helyzetből adódó lehetőségeket, illetve a legjobb teljesítmény eléréséhez szükséges beavatkozási módokat.

Képes leszel lépésről lépésre megtervezni a fejlesztési akcióidat.

Megismered vezetői, csoportvezetői stílusodat, és megfelelő módon alkalmazod az adott csoport irányításában.

Ha úgy érzed, hogy végre túllépnél az elméleten, és a gyakorlatban hasznosítanád a tudást, akkor köztünk a helyed.

 

Amennyiben megvásároltad a kurzust, most ajándékba megküldünk és kiértékelünk számodra egy vezetésfejlesztésben alkalmazott pszichológiai tesztet, mely segít készségeid megismerésében és fejlesztésében.

Nincs más dolgod, csak kitölteni azt, majd mihamarabb visszaküldeni, hogy feldolgozzuk az eredményeket. A kurzuson megismered az értelmezési kulcsokat, így saját magad elemzője lehetsz. Amennyiben igényled, lehetőséget adunk a kurzus után egy rövid személyes konzultációra is.

Élvezetes, interaktív előadás, használható módszerek, eszközök, tesztek, értelmezések… mindez egy csomagban.

Az interaktív kurzust vezeti: Ferenczné Szarvas Anikó klinikai, munka- és szervezetpszichológiai szakpszichológus, pszichodráma terapeuta, tréner, a Szent István Egyetem oktatója, vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadó, coach.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!