PÉNZNYELŐ VAGY PÉNZNYERŐ? – ONLINE MARKETING EGYSZERŰEN

10 000 Ft

Kurzus ideje:   2016. július 04. hétfő 14.00-18.00
Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. Vezetőképző Központ
Jelentkezési határidő: 2016. június 27.
A kurzus díja: 10000 Ft (a díj tartalmazza az Áfát)

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Szinte szabály, hogy minden vállalkozásnak kell egy Facebook oldal, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ez egy ritkán frissített pénznyelő, vagy az egyik leghatékonyabb és legjobban célozható kommunikációs csatorna, ami rendelkezésünkre áll.

Temérdek olyan példát láthatunk, ahol egy cég egy régi, szétcsúszott weboldallal mutatja magát a nagyközönségnek, vagy közösségi oldalán alig néhány bejegyzést találunk elszórva pár követőnek, és jól látszik, hogy a vállalkozónak is teher az üzemeltetése. Ezek nem csak, hogy hasznot nem hoznak, de akár komoly költségeik is lehetnek: elvesztegetett pénz és idő vele foglalkozni, az esetleg oda tévedő vevőt pedig el is rettentheti.

Szeretnénk megmutatni neked, hogy kis odafigyeléssel és tervezéssel az online marketing nem hogy nem teher, de az egyik legjobb és legköltséghatékonyabb eszköz arra, hogy elérd ügyfeleidet és hosszú távon meg is tartsd őket. A közösségi média azonban nem áll meg itt, számtalan lehetőség közül választhat egy cég, ha meg akarja szólítani potenciális vevőit.

Képzésünkben szeretnénk téged is bevezetni a digitális marketing világába, hogy megismerhesd a legfontosabb oldalakat, elsajátíthasd azok kezelését és megtanulhass olyan trükköket, amelyekkel könnyen sikerre tudod vinni vállalkozásodat.

MIÉRT JÓ EZ NEKED?

Pár órás tréningünkön a Facebook, a Google, a Twitter és egyéb közösségi felületek megismerése mellett olyan stratégiai és marketingtanácsokat kaphatsz, amivel könnyen indulhatsz el a sikeres közösségi marketing felé. Célunk, hogy az alapoktól kezdve bemutassuk egy vállalkozás online jelenlétének felépítését, kiemelve a buktatókat és a lehetőségeket. Képzésünk végére szeretnénk, ha reális képet kapnál ezeknek a marketing eszközöknek a használhatóságáról, és olyan átfogó, gyakorlati tudást szerezz, ami elindít a siker felé.

MIT NYÚJTUNK?

  • Stratégiai ötletek: Hogyan építsd fel céged online jelenlétét? Mire tudod legjobban használni az egyes oldalakat és hogyan tudod elérni, hogy vevőket szerezz? Segítünk felépíteni egy olyan összefüggő és egymást támogató rendszert, amivel könnyen szerezhetsz és tarthatsz meg ügyfeleket.
  • Kialakítás: Gyakorlati példák és tanácsok a Facebook-oldal kialakítására és vonzóvá tételére. Megmutatjuk, hogyan építhetsz fel egy olyan közösségi jelenlétet, amit vásárlóid szívesen látogatnak.
  • Tartalommenedzsment: Mit, mikor és hogyan ossz meg közösségi felületeiden? Hogyan tudod elérni, hogy minél több emberhez eljusson és minél több potenciális ügyfelet bevonzzon a megosztott tartalmad? Tanácsokat és tippeket adunk a jó online kommunikációra és segítünk, hogy minél többen értesüljenek a nekik fontos ajánlatokról.
  • Hirdetések: Hogyan és mit hirdess a különböző felületeken? Megismertetünk a közösségi hirdetések alapjaival, bemutatjuk a legelterjedtebb hirdetési módszereket és tippeket adunk, hogyan hozd ki a legtöbbet akár minimális költségvetésből is!

Ha úgy érzed, cégednek már nem elég egy weboldal és kihasználnád az egyéb online felületek nyújtotta marketing lehetőségeket, mi segítünk elindulni!

Az interaktív kurzust vezeti: Horváth Péter online marketing tanácsadó

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!