KÖZÖSSÉGI MARKETING – FACEBOOK ALAPOZÓ

7 874 Ft a díj tartalmazza az áfát

Kurzus ideje:   2016. április 28. csütörtök 09.00-13.00
Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. Vezetőképző Központ
Jelentkezési határidő: 2016. április 21.
A kurzus díja: 10.000 Ft (a díj tartalmazza az Áfát!)

Elfogyott

Kategória:

Leírás

HOGYAN LEGYEN SIKERES KÖZÖSSÉGI MARKETINGEM?

Szinte szabály, hogy minden vállalkozásnak kell egy Facebook oldal, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ez egy ritkán frissített pénznyelő, vagy az egyik leghatékonyabb és legjobban célozható kommunikációs csatorna, ami rendelkezésünkre áll.

Temérdek olyan példát láthatunk, ahol egy cég oldalán alig néhány bejegyzést láthatunk elszórva pár követőnek, és jól látszik, hogy a vállalkozónak is teher az üzemeltetése. Egy ilyen oldal nem csak hogy hasznot nem hoz, de akár komoly költségei is lehetnek: elvesztegetett pénz és idő vele foglalkozni, az esetleg oda tévedő vevőt pedig el is rettentheti.

Szeretnénk megmutatni neked, hogy kis odafigyeléssel és tervezéssel a Facebook nem hogy nem teher, de az egyik legjobb eszköz arra, hogy elérd ügyfeleidet és hosszú távon meg is tartsd őket.

Képzésünkön az alapoktól vezetünk be a Facebook üzleti oldalának megismerésébe, megmutatjuk, hogyan tudsz hitelesen és sikeresen hirdetni, hogyan tudod megszólítani a lehető legtöbb potenciális vevőt és hogyan kerülheted ki a csapdákat.

MIÉRT JÓ EZ NEKED?

Pár órás tréningünkön a Facebook megismerése mellett olyan stratégiai és marketingtanácsokat kaphatsz, amivel könnyen indulhatsz el a sikeres közösségi marketing felé. Célunk, hogy az alapoktól kezdve bemutassuk egy vállalat Facebook-jelenlétének felépítését, kiemelve a buktatókat és a lehetőségeket. Képzésünk végére szeretnénk, ha reális képet kapnál ennek a marketing eszköznek a használhatóságáról, hogy úgy tudd személyre szabni, ahogy cégednek a legmegfelelőbb, ezzel a legjobb eredményeket elérve.

Ha úgy érzed, cégednek szüksége lehet a Facebook nyújtotta marketing lehetőségekre, mi segítünk elindulni! Nem számít, hogy vállalatodnak már van oldala, vagy csak most szeretnél belefogni, segítünk egy hatékony és vonzó csatorna felépítésében.

Regisztrálj most és indítsd el velünk cégedet az online siker felé!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!