A bennünk élő színésznő – A magabiztos fellépés tanulható titkai

20 000 Ft a díj tartalmazza az áfát

Kurzus ideje: 2017. február 13. hétfő 16.00.-18.00, február 20. hétfő 16.00.-18.00., február 24. péntek 16.00.-18.00., február 27. hétfő 16.00.-18.00. (4 alkalom)
Helye: 5000 Szolnok Mária út 42. Vállalkozó és Vezetőképző Központ
Jelentkezési/fizetési határidő: 2017. február 07.
A kurzus kedvezményes díja: 20 000 Ft (a díj tartalmazza az áfát)

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Fejleszd magad Radó Denise színművésznővel, és 2 hét gyakorlással látványos eredményeket érhetsz el!

 

Hogyan?

A test és lélek szoros kapcsolatára ma már evidenciaként gondolunk. Tudjuk, hogy a lelki problémák akár testi tüneteket okoznak, és tapasztaljuk azt is, hogy mindennapi gondjaink is leolvashatók testtartásunkból, mozgásunkból, hangunkból.

 

A lélek hat a testre, de a test is hat a lélekre! Egyértelmű, hogy a sportolás, a mozgás edzi a lelket is, de talán kevésbé tudott, hogy a testbeszédünk megváltoztatásával is előhívhatunk érzelmeket, változtathatunk lelki állapotunkon.

Magabiztos fellépés? Ki ne vágyna arra, hogy könnyebben, gyorsabban érje el a kitűzött céljait? Vannak, akiknek ez könnyedén megy, és ez látszik is rajtuk. Ők azok, akiket mosollyal üdvözölnek, akik a legfrissebb árut kapják a boltban, akik az állásinterjún remekelnek, akik magasabb fizetést kapnak.

 

Mi az oka? A járásuk, a testtartásuk, a gesztusaik, a tekintetük, az arckifejezésük, a hangjuk, a beszédük, a megjelenésük. Lehet, hogy az ő esetükben a magabiztos személyiség áll a háttérben, és a testi megnyilvánulásaik spontán módon köszönhetőek a lelki háttérnek. Na de visszafelé is működik? Igen, működik. (Amy Cuddy szociálpszichológus bizonyította, hogy elég 2 percre felvenni a dominanciát sugárzó testtartást, az hatással van a kortizol és tesztoszteron szintre is, és azonnal magabiztosabbá válunk.) Tehát a magabiztos fellépés testi jellegzetességeinek gyakorlásával, fejlesztésével a magabiztosság is megerősödhet.

 

Ha nem hiszed, járj utána, itt a lehetőség!

Ki tudná jobban ezeket a jellegzetes testi jegyeket, mint a színművész, aki egész életében különböző karakterek bőrébe bújik…

 

Radó Denise Jászai Mari-díjas színművész, rendező, jelenleg a Szolnoki Szigligeti Színház tagja, az M1 csatorna hangja. Kommunikációs tanácsadóként elkötelezett segítője mindazoknak, akik tökéletesíteni szeretnék előadásmódjukat, legyen az prezentáció, retorika, tudatos testbeszéd, a magabiztos fellépés, vagy éppen a vezetői stílustár bővítése, a vezetői kommunikáció hatékonyabbá tétele.

 

Ízelítő a kurzus témáiból:

  • Színház az egész világ? – A sikeres fellépés „rendezőelvei”
  • Hangolódj rá, lélekből szólj, legyen tartásod! – A testbeszéd tudatos irányítása
  • Magabiztos fellépés kulcstényezői: beszéd, hang, kiejtés, mozgás és testtartás, előadásmód
  • Testre szabott szerepek – Felkészülés és azonosulás a gyakorlatban
  • Színre lépés  – A „színpad” berendezése és a fellépés megrendezése

 

A kurzus ideje: 2017. február 13 – február 27. között 4 alkalom

A kurzus időpontjai:

  • február 13. hétfő 16.00.-18.00.
  • február 20. hétfő 16.00.-18.00.
  • február 24. péntek 16.00.-18.00.
  • február 27. hétfő 16.00.-18.00.

 

Várunk Téged! Jelentkezz most!

Ha klubtagként vásárolsz, érvényesítsd a bónuszodat!

 

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!