Sikerek és kudarcok hullámzása – Szily Nóra programsorozata

Sikerek és kudarcok hullámzása – elindult Szily Nóra programsorozata

Megragadtam az elektronikus tollat, hogy azonnal beszámoljak Szily Nóra első „pezsgő estéjéről” nektek.
Aztán csak néztem a fehér lapot, ujjaim a levegőben, csőre töltve… De egyetlen leütést sem tudtam produkálni. Nem baj, majd holnap – gondoltam, de hasonlóan múlt el az a nap is, meg a többi is.

Sosem éreztem még, hogy ennyire nehéz lenne számomra az írás. De miért?
Talán mert a képeket, érzéseket, az együtt átélt élményt sohasem egyszerű visszaadni. Csak azt tudom, hogy pillanatok alatt elröppent ez a 3 óra Nórával.
Fel tudom idézni a lányok arcát, mely érzékenyen reagált a humoros pillanatokra, az esszenciává sűrített és kimondott tapasztalatokra, az aha-élményre és Nóra saját őszinte, gyakran megható kitárulkozására.
Látom magam előtt, ahogy a tekintetük kinyílik, csillog, vagy elhomályosul, saját lelki utazásuk egy-egy állomásához érkezve.
Fel tudom idézni a borzongást, amit újra és újra magam is megtapasztaltam az estén, fülemben csengenek az elismerő szavak, melyek az est végén elhangzottak, és rácsodálkozom az azóta is tartó (tehát nem a pezsgőtől származó) pezsgő érzésre, elszántságra, erőre, melyről már többen beszámoltak.
Jóleső érzés, hogy amiben hittünk Nórával, az beigazolódott, amit szerettünk volna, az valóra vált, sőt annál talán több is.

Tényszerűen a következő történt:
A Hozam Klubban szervezett Pezsgő esték Szily Nórával című programsorozat első találkozójának témája a sikerek és kudarcok hullámzása és megélése volt. Hogy miről szólt az est? Egyszerűbb, ha azt elmondom, hogy férfiakról, divatról és főzésről nem esett szó, de arról igen, ami valójában foglalkoztat bennünket. Röviden: ez az este Rólunk szólt, a fejlődni, inspirálódni vágyó nőkről.

Ha téged is inkább a mélység foglalkoztat, ha neked is jól jön az „énidő”, csatlakozz hozzánk itt!

 

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!
error

Ajánlott bejegyzések

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.