SEGÍTSÉG! MOST KEZDŐDIK A GYERMEKEM JÖVŐJE!

Segítség! Most kezdődik gyermekem jövője!

Mit tehet az a szülő, aki azt látja, hogy középiskolás gyermeke született vezető vagy vállalkozó? Hogyan lehet ezeket a készségeket fenntartani, esetleg fejleszteni, pláne, ha a szülő nem rendelkezik mindezzel? Vannak, akik elbizonytalanodnak, és féltik a gyermeküket a lehetséges csalódástól, túlzónak látszó álmaiktól, mások büszkén várják, hogy beteljesüljön a várva várt jövő.

Dilemmázik az a szülő is, aki jól menő vállalkozását szeretné pár éven belül átadni gyermekének, de nem tudja, hogyan is lehetne felkészíteni a feladatra. A generációváltás az egyik legégetőbb problémája a vállalkozásoknak, melynek veszélyeivel nem árt szembenézni, és már most megkezdeni a felkészülést.

A szülői hozzáállások és kérdések különbözőek lehetnek, egy azonban biztos: a vállalkozói és vezetői készségeknek a korai, kockázatmentes gyakorlására, kipróbálására, tudatos fejlesztésére nem sok lehetőség van. Pedig kutatások bizonyítják, hogy nem lehet elég korán kezdeni ezeknek a kompetenciáknak a fejlesztését. Hiányuk miatt bukik meg a vállalkozások nagy hányada az első két évben, és ezért élnek meg kudarcot a frissen kinevezett vezetők. Nem szabad hagyni, hogy a meglévő készségek gyakorlás, fejlesztés hiányában visszafejlődjenek, és nem elég abban sem bízni, hogy a szükséges készségek majd valahogy kifejlődnek maguktól.

Hazai és külföldi tapasztalatokon és módszereken alapul a Rajt Akadémia programja. A tapasztalt és valódi sikereket felmutató oktatók, vállalkozók, vezetők, mentorok, védett körülmények között vezetik be a fiatalokat a vállalkozói és vezetői lét hétköznapjaiba, segítik őket saját ötleteik kidolgozásában és bemutatásában. Ha neked is hasonló dilemmáid vannak, nézd meg a programot itt, és gondolkodjunk együtt tovább!

 

Itt vagyunk egy kattintásra tőled! Brandatti Kft.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.