ISMERD MEG ELŐADÓINKAT, CSAPATTÁRSAINKAT!

Az alábbiakban megtudhatod kik vesznek részt a vállalati missziónk beteljesítésében, kikhez fordulhatsz ha tanácsra, közreműködésre van szükséged.
<h3>Várady Attila</h3>

Várady Attila

 • tulajdonos ügyvezető / rendezvényszervezési tanácsadó

Attila a jelen és a jövő vállalkozóiért, vezetőiért, azaz értetek hozta létre a céget. Meggyőződése, hogy vállalkozásvezetőként különleges bánásmódot érdemlő személyek (VIP) vagytok, hiszen rajtatok múlik a gazdaság fejlődése. Ha a vállalkozások (és vezetőik) pörögnek, az élet is – másoké is - pörög. Képzési igényeidet, örömmel várja. Rendezvények szervezésével, protokollal kapcsolatos kérdésekben is áll rendelkezésedre.

<h3>MOHÁCSI ANDREA</h3>

MOHÁCSI ANDREA

 • VEZETÉSI – ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉSI TANÁCSADÓ, PSZICHOSTYLING SZAKÉRTŐ

Andrea vezetési- és szervezetfejlesztési tanácsadó, PszichoStyling program és módszer kidolgozója, munka-, és szervezetpszichológiai szakpszichológus, hipnoterápiás képzettségű klinikai szakpszichológus, tanár. Vezetés-szakmai kérdésekben, szervezeti témákban, szakmai és céges branded építéséhez, hiteles megjelenítéséhez is kérheted a segítségét. Több mint 20 évig dolgozott felső vezetőként, 16 évig a felsőoktatásban is tanított vezetőképzésben. Tanácsadóként, trénerként segíti a vállalkozásokat, a civil és nonprofit szervezeteket, illetve azok vezetőit. Szervezetfejlesztő, csapatépítő, valamint céges képzési programok kidolgozásában is rendelkezésedre áll. Ha megkérdezed mi a szakmája, azt válaszolja: „vezető”.

</h3>SZILY NÓRA</h3>

SZILY NÓRA
 • INTERAKCIÓ SPECIALISTA, KOMMUNIKÁCIÓS SZAKÉRTŐ

Nóra pszichológus, executive coach, wingwave coach, IMX-konzulens, újságíró, televíziós műsorvezető-szerkesztő, a mélyinterjúk specialistája. Szakterülete a kommunikáció, a személyiség- és készségfejlesztés. Segítséget nyújt saját személyes fejlődésedhez, szakmai branded építéséhez, nyilvános szerepléseid sikeréhez. Előadásai, workshopjai izgalmas témákat érintenek, melyekben a tudományt újrafogalmazva, a pszichológiai tudást szintetizálva, lefordítva és saját életed nyelvére értelmezve kapod meg. Nóra a lélek tolmácsaként létezik.

<h3>Ferenczné Szarvas Anikó</h3>

Ferenczné Szarvas Anikó

 • VEZETÉSI ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉSI SZAKÉRTŐ

Anikó klinikai-munka -és szervezetpszichológus. Vezetés-szakmai kérdésekben, szervezetfejlesztés témájában fordulhatsz hozzá, a kurzusokon is találkozol vele. 25 éve tanít felsőoktatásban vezetési, szervezeti, gazdaságpszichológiai ismereteket, mellette tanácsadóként, szervezetfejlesztőként, trénerként segíti a vállalkozásokat, szervezeteket, vezetőket. Nem mellesleg néha kártyát vet... persze kizárólag csak tarot-ot.

<h3>Radó Denise</h3>

Radó Denise

 • kommunikációs tanácsadó színész, rendező

Denise Jászai Mari-díjas színművész, rendező, jelenleg a Szolnoki Szigligeti Színház tagja, az M1 csatorna hangja. Fáradhatatlanul keresi a feladatokat, számos ötlete és terve van, és ez a mi szerencsénk. Kommunikációs szakértőként előadást, tréninget tart, vagy személyesen edz, hogy még profibb lehessen a kommunikációd, megjelenésed, mozgásod, testtartásod, beszéded, hangod. Rendezi az Élménykommandó indoor és outdoor programjait, a céges rendezvényeket, különböző programsorozatokat. Sőt, ha cégedről brand-, vagy reklámfilmet kívánsz készíteni, Denise ötletet ad, kitalálja, megrendezi, és hívja a kommandót a kivitelezéshez.

<h3>Békéssy Klára</h3>

Békéssy Klára

 • ESÉLYEGYENLŐSÉGI és HuMÁN-ERŐFORRÁS tréner

Klára humán-erőforrás tréner, pedagógus, gyógypedagógus. Specialitása az esélyegyenlőségi képzések, érzékenyítő tréningek vezetése. 25 éves felső vezetői tapasztalatát, televíziós és rádiós múltját, örök optimizmusát, szervezői készségeit céges rendezvényeken, kommunikációs tréningeken, out-door tréningeken, élményprogramokon hasznosíthatod. Élménykommandós csapatunk lelke, a kreatív programok szervezője. Hitvallása: "Szeresd, amit csinálsz - csináld, amit szeretsz!" – ezt a szobája falára is kiírta, nehogy egy pillanatra is elfelejtse!

<h3>Deme Gábor</h3>

Deme Gábor

 • élmény-kommandós / színész, rendezőasszisztens

Gábor szerencsés ember, mivel hobbija és munkája egyaránt a "Film, színház, muzsika" és a "hogyan készül?" Gyerekszínészként kezdte, belekóstolt a film világába is, közben megtanulta azt a technikai háttérmunkát, amitől összeáll a darab. Rendezőasszisztens, produkciók koordinátora, színész. Kommunikációs tréningjeinken testbeszéd fejlesztőként találkozhatsz vele, a mozgás, testtartás, hangképzés és beszédtechnika területén szolgál praktikus tanácsokkal. Élménykommandós csapatunk éllovasa, a programokon ha kell, táncol, énekel, gitározik, cégednek reklámfilmet forgat, vág, vetít, - mindezt örömmel, hiszen ha lehet, szabadidejében is ezt csinálja.

<h3>Ferencz Rezső</h3>

Ferencz Rezső

 • identitás ébresztő, a hátsó gondolatok szakértője / író

Rezső meghökkentő, meglepő, humoros, elgondolkodtató „hátsó gondolataival” segíti a csapatot. Íróként 3 db „identitás-könyv” édesapja. Bár mérnöki végzettségű, sportújságíróként került a sajtóhoz, újságíróként, saját hetilapja főszerkesztőjeként is dolgozik. Ötletei, szervezőkészsége miatt nélkülözhetetlen városában. Ha a te vállalkozásodnak még nincs identitás-ébresztő cégkönyve, fordulj bizalommal hozzá.

<h3>GALAMBOSI SZILVIA</h3>

GALAMBOSI SZILVIA

 • HR ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉSI TANÁCSADÓ

Szilvia szervezetfejlesztési és HR tanácsadó, vezetőfejlesztő tréner, coach, közgazdász, menedzsment és üzleti tanácsadó, tranzakcióanalitikus. 10 éves „multis” HR, vezetői (IBM ISSC), és tréneri tapasztalatával, a kis- és középvállalkozásoknak nyújt szakértői segítséget. Speciális területe a munkavállalói motiváció fejlesztése, illetve a szervezeti változások segítése. Ha cégedben indokolttá vált a HR funkció bevezetése, de HR szakembert, vagy osztályt nem kívánsz működtetni, bizalommal fordulhatsz hozzá.

<h3>BAKOS-SZABÓ RENÁTA</h3>

BAKOS-SZABÓ RENÁTA

 • HR FEJLESZTÉSI TANÁCSADÓ

Renáta HR fejlesztési tanácsadó, közgazdász, mentálhigiénés szakember és szervezetfejlesztési szaktanácsadó. Mind a munkáltatói, mind a munkavállalói oldalról jól ismeri a cégek problémáit. A „fejvadászat”, a HR munkatársak módszertani segítése, fiatal, vagy nehéz helyzetű munkavállalók felkészítése, beillesztése, mentorálása, különböző generációk munkahelyi együttműködésének fejlesztése, munkavállalói élmények fokozása, és egyéb területeken szerzett gyakorlati tapasztalatait ötvözve segíti a cégeket a változásokra reagáló, megújuló HR rendszerek kidolgozásában, vagy aktuális munkavállalói problémák megoldásában.

<h3>Gáspár Ágnes</h3>

Gáspár Ágnes

 • Protokoll szakértő / üzleti kommunikáció tanácsadó

Az Europa Attitüd tréneri és oktatási központ alapítója, vezetője, számos nagy nemzetközi és hazai projekt irányítója és kurátora. Több főiskola /egyetem óraadó tanára, protokoll, viselkedéskultúra, üzleti kommunikáció, tárgyalástechnika, rendezvényszervezés területen. Protokoll szakértőként rendszeres résztvevője különböző Tv csatornák műsorainak, több nívódíj és  televíziós kitüntetés birtokosa. A BKF hallgatók az év trénerének választották.

<h3>Nagy Erzsébet Tünde</h3>

Nagy Erzsébet Tünde

 • KÖNYVVIZSGÁLÓ, KÖZGAZDÁSZ,PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ

Tünde a hagyományos vállalkozói számvitel mellett hitelintézeti és államháztartási számvitelben is szakmailag jelentős időszakokat töltött. Országszerte rendszeres és elismert előadója szakmai konferenciáknak, előadásoknak, folyamatosan jelennek meg publikációi. „Bevezetés az IFRS világába” című könyve a nemzetközi számvitel magyarországi bevezetéséhez kapcsolódóan jelent meg. Saját cégén kívül egy másik céget is irányít vezérigazgatóként. Ha tudatosan akarod pénzügyeidet irányítani, számíthatsz a segítségére.

<h3>Göcző Ágnes</h3>

Göcző Ágnes

 • online marketing tanácsadó

Ági a közgazdász diploma után nyakig merült a „multis” világban, (Philip Morris, HL-Display), majd megvalósította régi álmát, és létrehozta a régió első marketing outsourcing cégét Marketing Jam néven. Szakértőnk elsősorban a kis- és középvállalkozásoknak nyújt segítséget online marketing feladataik kivitelezésében: marketingtervezésben, vevőszerzésben, ismertség növelésben és márkaépítésben. Segítségével lendületbe hozhatod a céged.

<h3>Ferencz Bence</h3>

Ferencz Bence

 • Marketing Tanácsadó

Bence furcsa gyerek volt. Jobban szerette a TV-ben a reklámokat, mint a meséket. Nem véletlen tehát, hogy végül a marketing misztikus világban helyezkedett el. Ezt élvezi, ehhez ért. Jelenleg az ország egyik legnagyobb telekommunikációs cégénél "marketingel", mellette pedig tanácsadóként dolgozik. „Ha friss szemléletű, kreatív, trendi marketing tanácsokra vágysz, ő a te embered.”

<h3>Nagy Csilla</h3>

Nagy Csilla

 • STÍLUSKOMMUNIKÁCIÓS SZAKÉRTŐ

Csilla okl. stíluskommunikátor és okl. gyógytornász. E két szakma kreatív ötvözésével egyedülálló szakterületet képvisel. Éveken át mozgáskultúrát és testbeszédet oktatott a SZTE Stíluskommunikátor szakán. Stíluskommunikátorként a személyes stílus, a színek világa, a mozgásmagatartás jellegzetességei, és a céges arculat foglalkoztatják. Elsősorban abban tud neked segíteni, hogy tudásod, megjelenésed és kommunikációd harmonizálásával hitelességet és profizmust közvetíts.

<h3>Fontos Józef</h3>

Fontos Józef

 • INFORMATIKAI TANÁCSADÓ

Informatikus, az Innobrand Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. A legkisebb irodától üzemelteti és fordítja le érthető formába az informatika világát. Legyen szó okos kütyüről vagy programról több mint 10 évess tapasztalatait szívesen osztja meg veled.

01. KIK VAGYUNK?

Vállalkozókból és vezetőkből álló csapat, a vezetéstudomány, a marketing, a pszichológia, a kommunikáció, a közgazdaságtan, a pénzügy és még néhány terület, szakma képviselői.
Szakterületünk kiváló ismerői vagyunk, vállalkozóként, vezetőként azonban saját bőrükön érezzük, hogy milyen sokféle tudás szükséges a sikeres vállalkozáshoz.
A 90-es, 80-as, 70-es, 60-as, illetve az 50-es években születtünk, inspirál bennünket a generációs különbségekből adódó sokszínűség, melyet óriási lehetőségként élünk meg.
Budapesten, Szolnokon és Békéscsabán dolgozunk, de tőled csak egy kattintásra vagyunk.

02. MIT CSINÁLUNK?

A jelen és a jövő vállalkozóiért, vezetőiért, a különleges bánásmódot érdemlő személyekért (VIP) dolgozunk, azaz értetek, akiken múlik a gazdaság fejlődése és az emberek élete.

Vállalkozókat, vezetőket, VIP személyeket képzünk a mának és a jövőnek. Innovációs- és intuitív készségeket fejlesztő, inspiráló, ismeretátadó módszerekkel dolgozunk.
Pénzügyi növekedést segítő, professzionális vállalkozási, vezetési, és pszichológiai tudásanyagra épülő gyakorlati ismereteket kínálunk.

03. HOGYAN CSINÁLJUK?

Úgy, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb formát. Ezért biztosítunk tanácsadást, szervezünk előadásokat, rendezvényeket, kurzusokat és tréningeket.
Úgy, hogy megtaláld a neked legfontosabb témát. Szerintünk a legszükségesebbek a vállalkozási, vezetési, szervezeti, online, és offline marketing, pénzügyi, kapcsolati, és kommunikációs ismeretek.
Úgy, hogy minél inkább hasznodra váljon, amit adunk. Ezért a tudást a mindennapi gyakorlatra alkalmazva és lefordítva biztosítjuk számodra.
Úgy, hogy te is, és mi is élvezzük a közös munkát, az együttlétet, és a fejlődést.

04. MIÉRT CSINÁLJUK?

Mert hiszünk abban, hogy velünk még sikeresebbé válsz, mint ahogy te is hiszel a saját céljaidban.
Mert tudjuk, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk, mint ahogy te is szakértője vagy a vállalkozásodnak.
Mert szeretjük a szakmánkat, mint ahogy te is szereted a sajátodat. Mert teszünk azért, hogy a legjobbat és legtöbbet adjuk, mint ahogy te is folyamatos dolgozol azért, hogy fejlődj.
Mert sikeresek akarunk lenni, mint ahogy te is sikerre akarod vinni a vállalkozásodat.

SZÍVESEN MEGISMERNÉL MINKET KÖZELEBBRŐL ?

Írj egy e-mailt és mi hamarosan felkeresünk, hogy egy kávé mellett többet tudjunk meg egymásról.