ÜZLETI WORKSHOPOK – TEMATIKUS SZAKMAI TALÁLKOZÓK EGY KÖZÖS EBÉDDEL

Programunkat 2018-ban indítottuk, azzal a céllal, hogy egy-egy témát alaposabban átgondoljunk együtt. Ebben neves szakértők segítenek bennünket. Szakmai ismeret, tudás-, és tapasztalatátadás helyben, a helyi cégek képviselőinek, középvezetőinek, HR munkatársainak.

Időtartam: 08.30-12:30, majd ebéd

Helyszín: Szolnok, Sörárium, Interaktív sörmúzeum

2018-BAN EZEKET A TÉMÁKAT JÁRTUK KÖRÜL:

A munkaerő megtartás innovatív módszerei

Előadó, témavezető: Ríz Ádám ügyvezető partner, CMC minősített vezetési tanácsadó, EMPX Solutions, munkavállalói élmény, szervezeti stressz és rugalmas munkaszervezés, foglalkoztatási szakértő A tartalomból: A találkozón az EMPX modell bemutatásán át, megismerhettük a munkavállalói élmény jelentőségét, a vezetői feladatokat és lehetőségeket.

A “cool és szexi” munkahely, avagy a munkáltatói és szervezeti brand kialakításának jelentősége

Előadó, témavezető: Szily Nóra pszichológus, Executive Coach, WingWave Coach, IMX konzulens, újságíró, televíziós műsorvezető-szerkesztő A tartalomból: Mitől cool és szexi ma egy munkahely? Hogyan lehetséges a generációs különbségekből adódó kommunikációs nehézségek megértése és kezelése? A hiteles vezetői kommunikáció és hatásgyakorlás rendszerszemléletű megközelítésének modellje, mint a vezetést segítő rendszer.

Agilis HR - Növeljük cégünk versenyképességét a HR megújításával!

Előadó, témavezető: Dr. Csentericsné Arnold Zsuzsanna ügyvezető partner, vezető tanácsadó Level Nine Vezetési Tanácsadó Kft. www.level9consulting.com A tartalomból: Az agilis módszertan csak a tech szektor „varázsszava”? Vagy az agilis HR megoldások adnak majd választ napjaink legégetőbb munkaerő toborzási, megtartási kérdéseire? Ha még nincs határozott válaszunk, úgy érdemes innovatív módon, agilis megközelítés szerint közösen gondolkodni a HR-ben új korszakot teremtő kezdeményezésekről.

Csak a változás állandó – avagy miért van szükség tudatos változásmenedzsmentre?

Előadó, témavezető: dr. Eszes László ügyvezető partner, vezető tanácsadó Level Nine Vezetési Tanácsadó Kft. www.level9consulting.com A tartalomból: Olyan üzleti környezetben élünk, ahol a változások egy vállalat létezésének elválaszthatatlan részét képzik. Külső és belső erők egyaránt szükségessé teszik és generálják a legkülönbözőbb változásokat az egyszerűbb, csak a működés néhány elemét érintő változtatásoktól a nagy, átfogó transzformációig. Érdekes tény azonban, hogy a vállalati változási programok 70%-a sikertelen: elhalnak, egy átmeneti változás után a dolgok visszarendeződnek, vagy nem érik el az eredetileg kitűzött célokat és eredményeket. Miért? Hogyan kerülhetünk a 30%-ba? Ezekre a kérdésekre kerestük közösen a választ a találkozón.

Ha szeretnél 2019-ben részt venni a találkozókon, jelezd nekünk ITT, és küldünk számodra meghívót! A programon való részvétel térítésmentes, a meghívott személyek számára zártkörűen szervezett. A programokon alkalmanként 15 fő részvételét biztosítjuk a jelentkezés sorrendjében.

Az üzleti reggelik szervezése a TOP-6.8.2-15–SL1-2016-000001 "Együttműködés Szolnok Gazdaságának Fejlesztéséért és a Szolnoki Munkahelyekért" Szolnoki Foglalkoztatási Paktum c. projekt keretében valósulnak meg.