2018-tól üzleti reggeliken találkozhatnak egymással a szolnoki cégek képciselői.

A „Reggeli csúcs” programunkat 2018-ban indítottuk, melynek keretében informatív és kapcsolatteremtő üzleti reggelik szervezésére kerül sor mikro-, kis- és középvállalkozások vezetői számára. Helyszín: Szolnok, Sörárium, Interaktív sörmúzeum. 08.30-09.00. Reggeli rutin: A „Reggeli csúcs” résztvevőinek köszöntése, svédasztalos reggeli, ismerkedés 09.00-09.15. Reggeli KáVé kínálat: A meghívott KKV-vezetők bemutatkozása 1-1 percben 09.15-10.00. Terítéken: Aktuális témákat beszélünk meg, egy ismert, meghívott személy előadását követően 10.00-10.10 Reggeli hírropogós: Információk első kézből 10.10-10.30. Üdítő percek: Kötetlen beszélgetés, névjegycsere

2018-BAN EZEKET A TÉMÁKAT JÁRTUK KÖRÜL:

A szolnoki vállalkozások aktuális lehetőségei Beszélgetés Szalay Ferenc polgármesterrel (Szolnok Megyei Jogú Város) Bértámogatás akár itt és most. Információk első kézből Varga Attilától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály munkatársától

Online vagy offline?

Számlázás júliustól és egyéb izgalmak az adózásban és a gazdaságban. A hitelezés beindulása, az esetleges mikro- és makrogazdasági lehetőségek és veszélyek. Tájékoztató előadás, majd beszélgetés Nagy Erzsébet Tünde okleveles könyvvizsgáló, okleveles közgazdász szakértővel, az Axon Pénzügyi és Lízing Zrt. elnök-vezérigazgatójával.

A Neumann János Egyetem és a helyi vállalkozások együttműködési lehetőségei

Tájékoztató előadás, majd beszélgetés Dr. Ailer Piroska rektorral

Nők a vezetésben - karrier, magánélet, siker, szerepek és dilemmák

Szily Nóra interakció-specialista, pszichológus, újságíró előadása, majd gondolatcsere. Ha szeretnél 2019-ben részt venni a találkozókon, jelezd nekünk, és küldünk számodra meghívót! A programon való részvétel térítésmentes, a meghívott személyek számára zártkörűen szervezett. A programokon alkalmanként 15 fő részvételét biztosítjuk a jelentkezés sorrendjében.
Ha szeretnél 2019-ben részt venni a találkozókon, jelezd nekünk ITT, és küldünk számodra meghívót! A programon való részvétel térítésmentes, a meghívott személyek számára zártkörűen szervezett. A programokon alkalmanként 15 fő részvételét biztosítjuk a jelentkezés sorrendjében.

Az üzleti reggelik szervezése a TOP-6.8.2-15–SL1-2016-000001 "Együttműködés Szolnok Gazdaságának Fejlesztéséért és a Szolnoki Munkahelyekért" Szolnoki Foglalkoztatási Paktum c. projekt keretében valósulnak meg.