NYÍLT LAPOKKAL JÁTSZUNK – LAPOZZ BELE TE IS!

 

Elkészültünk a katalógusunkkal, most már láthatod, mivel várunk a következő évadban. Több mint 30 féle program közül választhatsz, döntsd el, mi az, ami érdekel. LAPOZZ BELE ITT!

Képzéseink, előadásaink azoknak szólnak, akik vállalkozást, vagy szervezetet vezetnek, illetve akik tervezik, hogy vállalkozók, vagy vezetők lesznek. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik sikerorientáltak és fejlődni vágynak, (számukra további érdekességekkel is készülünk).

Meggyőződésünk, hogy vállalkozóknak, vezetőknek, sikerorientáltaknak leghitelesebben a vállalkozók, vezetők, és sikerorientáltak tudnak hasznos tartalmat adni.

Oktatóinkat, szakértőinket eszerint választottuk. Ők abban különböznek a kurzusokon résztvevőktől, hogy szakterületük éppen az adott téma, (és oktatni is tudják) míg a hallgatóságnak más a szakmai specialitása. Éppen ezért a kurzusok közvetlen hangulatban, interaktív módon zajlanak, általában kisebb létszámú csoportokban.

Milyen területeken szervezünk kurzusokat?

A jogszabályváltozások miatt rákényszerülünk, hogy folyamatosan figyeljük, mi az, ami érint bennünket. Olyan aktuális témákat boncolgatunk jogi és adószakértő kollégáinkkal, mint az internetjog, vagy az online pénztárgép működtetése. Fontosnak tartjuk, hogy időben fel is készülhessünk a változásokra, így szervezünk „mi várható, és mit jelent nekünk” típusú előadásokat. Célunk a bírságmentes hétköznapok boldog megélése. J

Mivel a pénzügyek áttekintésének képessége alapvető a kisebb cégek vezetői számára is, így indítunk egy olyan intenzív kurzust, ami segítséget nyújt a számok és összefüggések értelmezéséhez mindazoknak, akik nem pénzügyesek.

Gondoltunk az induló vállalkozásokra is, nekik egy intenzív, és igen tömény, gyakorlati irányultságú képzéssel készülünk.

Marketing témakörben a napi gyakorlatban hasznosítható ötletek, tippek, módszerek összegyűjtésére fókuszáltunk. Lesznek képzéseink, melyek inkább a hagyományosabb módszerekre, de a modern és ütős tippekre helyezi a hangsúlyt, más kurzusok az online marketing kihagyhatatlan módszereinek alkalmazására tanítanak meg.

Sokak kérése volt, hogy az üzletben, illetve az értékesítés során szükséges és sikerrel alkalmazható pszichológiai módszereket szedjük csokorba. Kurzusaink egy része a vezetőknek, más része az értékesítő kollégáknak nyújt rálátást, és praktikus segítséget.

A vezetés, mint szakma elsajátítása érdekében több területen szervezünk kurzusokat. Foglalkozunk a vezetői hatékonyság növelésének praktikáival, a munkatársak motiválásának lehetőségeivel, és a tulajdonosi szemlélet kialakításának módszereivel. Egyes kurzusaink a munkahelyi konfliktuskezelés lehetőségeit, mások a stresszkezelés és megelőzés módszereit mutatják be. Speciális és trendi témákat is boncolgatunk, mint pl. a coaching, vagy az EQ jelentőségét, és kifejezetten vezető, vállalkozó nők számára is szervezünk kurzust.

A kommunikáció, és a stílus szintén jelentős hangsúlyt kap a képzéseink között, hiszen mind a vezető személyes életében, mind pedig a szervezeti megjelenésben kulcsfontosságú témák. Indítunk kurzusokat, melyek a testbeszéd értelmezését és kontrollálását segítik, a hitelességet és hatékonyságot fejlesztik, vagy amelyek a személyes és szervezeti márka, a brand kialakításának lehetőségeit mutatják be a gyakorlat oldaláról.

Reméljük, hogy megtaláljátok benne a számotokra érdekes és hasznos témákat, és hozzájárulhatunk mi is a cégetek sikeréhez, vagy személyes karrieretek építéséhez. A KATALÓGUST ITT NÉZHETED MEG!

Javaslataitokat is örömmel fogadjuk, írjatok nekünk!

 

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.