Filmes Oscar és sztárfellépő a Vállalkozók és Vezetők Klubjában

Filmes Oscar és sztárfellépő a Vállalkozók és Vezetők Klubjában

Ha az előző bejegyzést követted, akkor itt a válasz arra a kérdésre, hogy mi történt a csapatok által készített reklámfilmekkel!

Klubtagjaink nem gyaníthatták a november végi meglepetés programra érkezve, hogy egy filmes Oscar gálán találják magukat: kiosztottuk az Oscar díjakat, persze Brandatti módra!

Igazi meglepetésként érhetett mindenkit, hogy az előző találkozó játékos versenye valódi eredményeket hozott, mégpedig 4 darab profi reklámfilmet! Fantasztikus színészi játékok, meghökkentő rendezések, nagy ötletek, kiváló operatőri és vágómunka, aláfestésként pedig saját szerzeményű zene is szerepelt a bemutatott filmekben. Ennek megfelelően több elismerésre is sor került a gálán.

No persze egy ilyen eseményen a sztárfellépő sem hiányozhatott! Természetesen nem énekesben, táncosban, hanem szakértőben gondolkodtunk, így a tudásra és gondolkodásra éhes, szomjas (étellel, itallal ellátott) csapatnak Szily Nóra pszichológus, coach, újságírót hoztuk meglepetésként. Nórát a nyárköszöntő party óta visszavárta a csapat, így most jó ismerősként örülhettek a találkozásnak.

Kicsit folytatva a múlt jelen, jövő témát, az XYZ betűket sorra véve (igencsak) interaktív módon dolgoztuk fel a generációs különbségekből adódó kérdéseket és kommunikációs jellegzetességeket. X-ből és Y-ból jócskán, baby-boomerből csak néhányan ültek a teremben, (azok is inkább X-ként, vagy Y-ként élnek és gondolkodnak J) de a Z-ket még várjuk a klubban! Nóra és a téma is jól megmozgatta a jelenlévőket, családi és munkahelyi élmények egyaránt előkerültek, vita, ötletek, megoldások és sok nevetés tarkította az estét.

Ha Te is a jelen vagy a jövő vállalkozója, vezetője vagy, legközelebb a december 13-i karácsonyi partyn találkozhatsz velünk! Ne habozz, csak egy kattintásra vagyunk Tőled!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!
error

Ajánlott bejegyzések

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.