EGY KOKTÉL SZILY NÓRÁVAL – ÉVADZÁRÓ RENDEZVÉNY A BRANDATTI KLUBJÁBAN

EGY KOKTÉL SZILY NÓRÁVAL – ÉVADZÁRÓ RENDEZVÉNY A BRANDATTI KLUBJÁBAN

Elérkezett a nyári visszavonulás ideje, amit a Brandatti Vállalkozók és Vezetők Klubja egy rendhagyó koktélpartival és Szily Nóra meghívásával pecsételt meg. Hogy miért pont Szily Nórára esett a választás?

„Úgy gondoltuk, hogy egy vezetői klubban a legjobb és legstílusosabb választás, ha erre az alkalomra egy executive coachot, vezetési tanácsadót, trénert, kommunikációs szakértőt, műsorvezetőt hívunk segítségül… Meg is találtuk azt az egyetlen személyt, aki Magyarországon ezekkel a kompetenciákkal rendelkezik, mégpedig Szily Nórát!” – adott magyarázatot Várady Attila az ismert és elismert szakember jelenlétére.

Na persze perceken belül kiderült, hogy több évtizedes barátság is fűzi Nórát a Brandatti egyes csapattagjaihoz, sőt közös programok kidolgozása folyik, hogy a szolnokiak számára ismét helyben elérhető különlegességet nyújthasson a Brandatti.

Nóra profi kérdezőként, a jól ismert megérző – és ráérző képességével, humorával lépésről lépésre varázsolta ki a leglényegesebb gondolatokat a sokszor gyanútlan résztvevőkből. Nem kerülhették el a mikrofont a Brandatti vezetői sem, akik egyre feljebb emelik a mércét újabb és újabb terveket szőve, vagy Radó Denise színművész, akiről kiderült milyen motor hajtja ebben a csapatban és azon kívül, azaz mi teszi fáradhatatlanná. Porondra kerültek a városvezetők, Szalay Ferenc polgármester és Fejér Andor alpolgármester is, akik válaszaikkal az „őszintén és nevetve Szily Nórával” műsort hozták létre. A legtapasztaltabb és legfiatalabb cégvezetőkkel (egyben apa-fia duóval) való beszélgetés a generációváltás dilemmáit, sőt a kudarc és siker kérdéseit hozta testközelbe, valamint az is kiderült, hogy a klubban további aktív hálószövés folyik, és a családtagok is bekapcsolódnak egyes programokba.

Természetesen az este nem múlhatott el az Élménykommandó műsora és a programon végigfutó játékos vetélkedő nélkül, melynek végén egy valaki vitte a főnyereményt, a következő egy évre szóló klubtagság jogát. A kérdések és válaszok, a játékok és a helyben kevert koktélok, csapolt sörök és finomságok egyaránt jótékonyan hatottak az este hangulatára.

Szily Nóra elengedése nem ment könnyen, hiszen adva volt a lehetőség, hogy mi is kérdezhessünk Tőle, melyre gyorsan le is csapott a társaság. Megtudtuk pl. hogyan sikerült megőrizni szakmaiságát, hogyan ötvözi a médiában eltöltött tapasztalatait a pszichológus szakmájával, a kérdéseken túl javaslatok hangzottak el a lehetséges szolnoki programokra is. Természetesen a résztvevőket a következő kérdés foglalkoztatta leginkább: Mikor jössz legközelebb Nóra? A válasz már megfogalmazódott, hamarosan Ti is megkapjátok…

[Frissítés]

A válasz megérkezett Nórától. Pezsgő esték Szily Nórával.

Szép nyarat, jó pihenést mindenkinek!

Üdv: A Brandatti csapata

 

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.