ENNYI IDŐ VAN MÉG A KURZUSIG
  • DÁTUM 2016/10/20  -  09:00 -TÓL 18:00
  • HELYSZÍN 5000 Szolnok, Mária út 42
  • KAPCSOLAT +20 958 3176
  • email info@brandatti.hu
JELENTKEZÉS ITT

VEZETŐI FOGÁSOK ÍNYENCEKNEK – PSZICHOLÓGIAI ESZKÖZÖK A CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK VEZETÉSÉBEN

A vezető jogos elvárása, hogy a munkatársak magas szintű teljesítményt nyújtsanak, lehetőleg folyamatosan. Hogyan lehet ezt elérni? Erre szokták azt ajánlani, hogy építs igazi csapatot munkatársaidból!

Éppen ezért mi nem ezzel foglalkozunk ezen a képzésen.

Bár a csapatban tényleg óriási erő rejlik, nem szabad elfelejteni, hogy a csapattá válás, az egység érzése, a mi tudat kialakulása egy folyamat eredménye. A szervezetnek, a munkatársaknak akkor is dolgoznia és teljesítenie kell, ha még nem alakult ki teljesen az egység érzése.

Vezetőként azonban elvárásod, hogy ne csak a jövőben, hanem a jelenben is csúcsra járjon a szervezet.

A vezetőnek dolga, hogy lássa, és megértse, mi zajlik a munkatársak között az adott helyzetben, és akár azonnal reagálni tudjon.

Sok esetben a cégnél az átszervezést követően borul az addigi rend. Ha belép egy új munkatárs, máris újra kell gondolni a viszonyokat. Vannak helyzetek, amikor a munkatársaknak egyéni feladatokat kell végezniük, netán versengő helyzet van, és vannak olyan helyzetek, ahol a feladat jellegéből adódóan az egyéni teljesítmény általában jobb, mint a csapaté.

Az eszközöket, módszereket tehát mindig az adott helyzethez igazítsuk.

A lényeg: azzal kell főznöd, amid éppen van! Azonosítsd az összetevőket, végy egy jó receptet, fűszerezd meg, és készítsd el az ínyencfogást. Később már rutinból fogod csinálni.

Képzésünkben mi adjuk a receptet.

MIT NYÚJT A KÉPZÉS?

Azonnal hasznosítható módszertani tudást, és eszközöket kapsz a csoportok hatékony vezetéséhez, illetve ahhoz, hogy hogyan hozd ki a legnagyobb teljesítményt munkatársaidból, a csoporttagokból az adott szinten, az adott körülmények között.

Saját magad is képes leszel beazonosítani, „diagnosztizálni”csoportod állapotát, fejlődési fokát, összetételét, az egyes munkatársak szerepét.

Világosan látni fogod a helyzetből adódó lehetőségeket, illetve a legjobb teljesítmény eléréséhez szükséges beavatkozási módokat.

Képes leszel lépésről lépésre megtervezni a fejlesztési akcióidat.

Megismered vezetői, csoportvezetői stílusodat, és megfelelő módon alkalmazod az adott csoport irányításában.

Ha úgy érzed, hogy végre túllépnél az elméleten, és a gyakorlatban hasznosítanád a tudást, akkor köztünk a helyed.

 

Amennyiben megvásároltad a kurzust, most ajándékba megküldünk és kiértékelünk számodra egy vezetésfejlesztésben alkalmazott pszichológiai tesztet, mely segít készségeid megismerésében és fejlesztésében.

Nincs más dolgod, csak kitölteni azt, majd mihamarabb visszaküldeni, hogy feldolgozzuk az eredményeket. A kurzuson megismered az értelmezési kulcsokat, így saját magad elemzője lehetsz. Amennyiben igényled, lehetőséget adunk a kurzus után egy rövid személyes konzultációra is.

Élvezetes, interaktív előadás, használható módszerek, eszközök, tesztek, értelmezések… mindez egy csomagban.

Az interaktív kurzust vezeti: Ferenczné Szarvas Anikó klinikai-, munka- és szervezetpszichológiai szakpszichológus, pszichodráma terapeuta, tréner, vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadó, coach.

Ha klubtagként vásárolsz, érvényesítsd 9000 Ft értékű bónuszodat! Ehhez nem kell mást tenned, mint ide kattintva üzenetet küldeni nekünk.

Kurzus napjai:   2016. október 20. csütörtök 09.00-18.00 
Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. Vezetőképző Központ
Jelentkezési/fizetési határidő: 2016. október 14.
A kurzus díja: 20 000 Ft (a díj tartalmazza az Áfát)
Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.