ENNYI IDŐ VAN MÉG A KURZUSIG
  • DÁTUM 2016/06/23  -  09:00 -TÓL 13:00
  • HELYSZÍN 5000 Szolnok, Mária út 42.
  • KAPCSOLAT +20 958 3176
  • email INFO@BRANDATTI.HU
JELENTKEZÉS LEJÁRT

VEZETŐI FOGÁSOK ÍNYENCEKNEK

Kurzusunkat újból elindítottuk! Részletek itt 

PSZICHOLÓGIAI ESZKÖZÖK A CSOPORTOK ÉS SZERVEZETEK VEZETÉSÉBEN

Manapság a csapatmunka szinte misztifikált tényező. A csapattá válás azonban egy folyamat eredménye. A csoportnak, szervezeti egységnek, vagy szervezetnek akkor is dolgoznia és teljesítenie kell, ha még nem alakult ki teljesen az egység érzése. Mit tehet a csoportvezető/vezető az egyes fejlődési szakaszokban a maximális teljesítmény elérése érdekében? Milyen eszközök állnak rendelkezésére? Egyáltalán, szükséges-e mindenkor a csapattá válásért küzdeni?

Mit kell tenni, egy frissen induló csoport esetében? Mi a helyzet egy átszervezés után, amikor újra kell szervezni a csoportot, a szervezeti egységet? Mi van, ha a munka jellegéből adódóan a munkatársaknak egyéni feladatokat kell végezniük? Sőt, mi van akkor, ha a feladat jellegéből adódóan az egyéni teljesítmény általában jobb, mint a csapaté?

Rengeteg tényező, rengeteg összefüggés…

MIT NYÚJT A KÉPZÉS?

Kurzusunkon azonnal hasznosítható módszertani tudást, és eszközöket kapsz a csoportok hatékony vezetéséhez, illetve ahhoz, hogy hogyan hozd ki a legnagyobb teljesítményt munkatársaidból, a csoporttagokból az adott szinten, az adott körülmények között.

Saját magad is képes leszel beazonosítani, „diagnosztizálni”csoportod állapotát, fejlődési fokát, összetételét, az egyes munkatársak szerepét.

Világosan látni fogod a helyzetből adódó lehetőségeket, illetve a legjobb teljesítmény eléréséhez szükséges beavatkozási módokat.

Képes leszel lépésről lépésre megtervezni a fejlesztési akcióidat.

Megismered vezetői, csoportvezetői stílusodat, és megfelelő módon alkalmazod az adott csoport irányításában.

Ha úgy érzed, hogy végre túllépnél az elméleten, és a gyakorlatban hasznosítanád a tudást, akkor köztünk a helyed.

 

Amennyiben megvásároltad a kurzust, most ajándékba megküldünk és kiértékelünk számodra egy vezetésfejlesztésben alkalmazott pszichológiai tesztet, mely segít készségeid megismerésében és fejlesztésében.

Nincs más dolgod, csak kitölteni azt, majd mihamarabb visszaküldeni, hogy feldolgozzuk az eredményeket. A kurzuson megismered az értelmezési kulcsokat, így saját magad elemzője lehetsz. Amennyiben igényled, lehetőséget adunk a kurzus után egy rövid személyes konzultációra is.

Élvezetes, interaktív előadás, használható módszerek, eszközök, tesztek, értelmezések… mindez egy csomagban.

Az interaktív kurzust vezeti: Ferenczné Szarvas Anikó klinikai, munka- és szervezetpszichológiai szakpszichológus, pszichodráma terapeuta, tréner, a Szent István Egyetem oktatója, vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadó, coach.

Ha klubtagként vásárolsz, érvényesítsd 9000 Ft, vagy 18 000 Ft értékű bónuszodat! Ehhez nem kell mást tenned, mint ide kattintva üzenetet küldeni nekünk.

Kurzus napjai:   2016. június 23. csütörtök 09.00-13.00 és

2016. június 29. szerda 09.00.-13.00.

Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. Vezetőképző Központ
Jelentkezési határidő: 2016. június 18.
A kurzus díja: 20.000 Ft (a díj tartalmazza az Áfát!)
Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.