ENNYI IDŐ VAN MÉG A KURZUSIG
  • DÁTUM 2017/04/26  -  16:30 -TÓL 19:30
  • HELYSZÍN 5000 Szolnok, Mária út 42
  • KAPCSOLAT +36 20 958 3176
  • email info@brandatti.hu
JELENTKEZÉS ITT

ÜZENET A ZŰRBŐL – KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

ÜZENET A ZŰRBŐL – KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

Értsd meg a zűrök üzenetét, és vedd kezedbe az életed irányítását!

 

Egy zűrös nap forgatókönyve:

Sír a gyerek, mert mégis inkább kakaót akar inni. A párod megint félreértett valamit. Az úton beszól egy agresszív autós, és már a munkába menet elmegy a kedved a naptól. Vitába kerülsz egy kollégáddal, és a gyomrod összeugrik, amikor belépsz a főnök ajtaján. Hazafelé beugrasz a gyerekért, a tanítónő mintha kifogásolná nevelési módszereidet. Undok az eladó a boltban, türelmetlenek veled a sorban, majd a ház előtt összefutsz a fárasztó szomszéddal, aki mindig panaszkodik. Végre hazaérsz, de felhív az anyád és számon kér, hogy miért nem látogattad meg. A gyerek hisztizik, mert nem ezt akarja, hanem inkább amazt, a párod meg becsapja az ajtót. Mikor ágyba kerülsz, rádöbbensz, hogy nem erre vágytál, sőt már álmodni sem mersz… Reggel felébredsz, indul a reggel…

Csak őszintén! Hány pipát tennél a történetbe? Ha kettőnél több zűrös helyzet van, már az is sok, nem?

Mit szólnál hozzá, ha mindez a múlté lenne?

Mutatunk néhány egyszerű, tanulható kommunikációs technikát, mellyel átírható a forgatókönyv, és könnyen kezelheted a nehéz kommunikációs helyzeteket is. Adunk egy új szemüveget, melynek segítségével élesebben, tisztábban láthatod a körületted lévő világot. Megismersz néhány módszert, melynek segítségével átveheted az irányítást az életed felett.

Ízelítő a tréning tematikájából:

  • Érzékszerveink, antennáink tudatos élesítése, a kommunikációs üzenetek megfejtése nyelvi minták felismerésével, az összhang megteremtése – módszerek a pozitív kapcsolatok kialakításához.
  • Az általános és egyedi mentális szűrők megismerése, a másik ember szemléletének, gondolkodási és viselkedési sémáinak felismerése és tudatosítása – módszerek a félreértések és meg nem értések elkerüléséhez, a kapcsolatok eredményes befolyásolásához, és irányításhoz.
  • Saját működési módjaink azonosítása, korlátozó hiedelmeink, a negatív önbeteljesítő jóslatok lebontása, belső erőforrásaink adott szituációban történő mozgósítása – módszerek érzelmeink befolyásolásához és viselkedésünk irányításához.
  • A Pillangó-hatás előidézése (ld. káoszelmélet), az apró változások segítségével, az álmok, vágyak célokká fogalmazása és a célok elérése – módszerek a jelentős változások eléréséhez.
  • Egyéb, mindennapokban hatásos kommunikációs technikák megismerése a problémák hatékony kezelése érdekében.

 

A tréning anyaga a Palo-Altoi kommunikációs iskola, (elsősorban Milton H. Erickson hipnoterapeuta,) valamint az NLP (Bandler és Grinder) módszereire épül.

 

A tréninget vezeti: Németh Margit hipnoterápiás képzettségű gyermekklinikai szakpszichológus

A tréning időpontjai:

Kurzus ideje:   2017. április 26. szerda 16.30.-19.30., május 10. szerda 16.30.-19.30., május 24. szerda 16.30.-18.30. (3 alkalom)
Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. 
Jelentkezési határidő: 2017. április 21.
A kurzus díja: 20 000 Ft (a díj tartalmazza az áfát)
Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

KÉPZÉS HELYSZÍNE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.