ENNYI IDŐ VAN MÉG A KURZUSIG
  • DÁTUM 2017/04/01  -  09:00 -TÓL 13:00
  • HELYSZÍN 5000 Szolnok, Mária út 42
  • KAPCSOLAT +36 20 958 3176
  • email info@brandatti.hu
JELENTKEZÉS ITT

STÍLUSKOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING – A MEGTESTESÜLT HARMÓNIA FELÉ VEZETŐ ÚT

Gondoltál már arra, mi mindentől válik valaki sikeressé? Az biztos, hogy akik harmóniát árasztanak, és pozitív hatást gyakorolnak ránk, azok úgymond „egyben” vannak. Elégedettek, magabiztosak, és könnyebben elérik céljaikat. Lehet, hogy neked is csupán rendezni, összeilleszteni, harmonizálni kell a külső-belső lehetőségeidet a megfelelő „összképért”?

Gyere el stíluskommunikációs tréningünkre, mely megmutatja számodra a megTESTesült harmónia felé vezető utat!

A tréning során megismerheted, milyen eszközök állnak rendelkezésedre a hiteles kommunikációhoz. Segít eligazodni olyan törvényszerűségek és szabályok közt, melyek meghatározóak az öltözködéskultúra, mozgáskultúra, viselkedéskultúra és beszédmagatartás területén. Ugyanakkor ízelítőt kapsz abból is, hogyan alkalmazhatod mindezt szabadon, hogyan mutathatod meg kreatívan egyéniséged. A tréning gyakorlati példákon keresztül világít rá arra, hogy miért fontos az említett területek összehangolása, az egységes összbenyomás és összkép.

Ízelítő a kurzus témáiból:

  • A stílusod helyetted is beszél! – A stíluskommunikáció alapjai – Az öltözködéskultúra, mozgáskultúra, viselkedéskultúra és beszédmagatartás harmonizálásának folyamata.
  • A divat változik, a stílus örök (Coco Chanel) – Személyiség, stílus, hitelesség és minőség
  • „Stílusgyakorlatok” – A személyes stílus kialakításának kulisszatitkai; a színek varázslatos világa, tökéletes színharmónia, színkombinációk; az alkati és nőtípusnak megfelelő stílustani törvényszerűségek kreatív alkalmazása; stílusjegyek, kiegészítők, stíluskeverés
  • Stílus, siker és profit összefüggései – Hogyan vezethet a stíluskommunikáció sokrétű eszköztárának tudatos alkalmazása a karriercélok eléréséhez, vagy egy magasabb szintű szervezeti kultúrához, hogyan emel ki egy céget a versenytársak közül.

A stíluskommunikáció egy igazi újdonság! Olyan több szakmát is egyesítő szakterület, mely egyedülállóan komplex módon tud segíteni téged elképzeléseid megvalósításában! A stíluskommunikátor személyiséged, egyéniséged és aktuális életcéljaid ismeretében képes feltérképezni, fejleszteni, harmonizálni megjelenésed, kommunikációd, stílusod – mindazt, amivel hatást gyakorolsz másokra.

A stíluskommunikáció nem az “átalakító show”-k gyors, instant megoldásait ígéri, hanem egy olyan személyes stílus megtalálását, mely önismereti és tanulási folyamat eredménye. Aki hosszú távon akar profitálni, és nem akar visszatérni a megszokotthoz, annak inkább ajánlott a stíluskommunikáció útja, mint az egynapos átalakítás alatt készült fényképek nézegetése.

Gyere el a tréningre és az elsajátított ismeretek tudatos alkalmazásával hiteles, stílusos és meggyőző lehetsz! Magabiztosabban ülhetsz le a tárgyalóasztalhoz, nyerheted meg partnereidet, ügyfeleidet, kollégáidat elképzeléseidhez.

Oktató, tréner:  Nagy Csilla okleveles stíluskommunikátor, okleveles gyógytornász, mozgáskultúra – és stíluskommunikációs tanácsadó

Ha klubtagként vásárolsz, érvényesítsd 9000 Ft értékű bónuszodat!

Kurzus ideje:   2017. április 01. szombat 09.00-13.00 és április 08. szombat 09.00-13.00. (2×4 óra)
Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. 
Jelentkezési határidő: 2017. március 26.
A kurzus díja: 23 000 Ft (a díj tartalmazza az áfát!)
Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

KÉPZÉS HELYSZÍNE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.