ENNYI IDŐ VAN MÉG A KURZUSIG
 • DÁTUM 2017/05/09  -  16:30 -TÓL 18:30
 • HELYSZÍN 5000 Szolnok, Mária út 42
 • KAPCSOLAT +36 20 958 3176
 • email info@brandatti.hu
JELENTKEZÉS ITT

JÁTSZMA HELYETT JÁTSSZ MA! – KONFLIKTUSKEZELŐ TRÉNING

JÁTSZMA HELYETT JÁTSSZ MA! – KONFLIKTUSKEZELŐ TRÉNING

Világos, hogy az élet velejárója a konfliktus. De egyáltalán nem mindegy, hogyan éled meg, illetve hogy képes vagy-e irányítani a kimenetelét.

Vannak konfliktusok, melyek színesítik az életedet, kreatív energiákat szabadítanak fel, és így előrevisznek céljaid megvalósításában. Más, rendszeresen előforduló konfliktusok felőrölnek téged és kapcsolataidat, és borús, szürke hétköznapok következnek.

Hogyan történhet meg, hogy a szenvedélyes, rajongó szerelem gyűlölködő kapcsolattá válik? Miért van az, hogy az egykor annyira vágyott munkahely idővel a főnökkel vagy a munkatársakkal való konfliktusok miatt kikészít?

Gyanút foghatsz, ha újra és újra szinte ugyanabba a konfliktushelyzetbe keveredsz, és azt látod, hogy kimenetelük is kísértetiesen hasonló. Sőt, ha már előre tudod, mi lesz a vége, és mégsem vagy képes leállítani, ha csapdában érzed magad, mert már századszor ugyanazt „játszod”, akkor érdemes átgondolni: biztos, hogy így kell lennie? Nem.

Dönthetsz úgy, hogy saját magad írod életed forgatókönyvét, hiszen ellenkező esetben megteszi majd más helyetted.

Kurzusunkat azoknak ajánljuk, akik meghozták ezt a döntést, és nem elszenvedni, hanem kezelni, sőt irányítani akarják a konfliktushelyzeteket, a csapdákba pedig nem kívánnak önként besétálni.

 

Mi történik a tréningen?

 

Alapozásként elővesszük a Konfliktusok receptkönyvét.

 • Megismered milyen hozzávalók szükségesek a konfliktus keletkezéséhez, milyen okai vannak kialakulásuknak.
 • Belekóstolhatsz a különböző konfliktusfajtákba, az édes, savanyú és keserű, a jó, a rossz konfliktusokba.
 • Megtudhatod, hogyan viszel egyedi ízeket a konfliktusok kezelésébe, azaz hogy milyen saját sémákkal, reakciókkal, attitűdökkel rendelkezel.
 • Világossá válik, hogyan lehet eljutni a takaréklángon főzött, illetve a lekozmált konfliktustól a leégett ház esetéig, azaz hogyan zajlik a konfliktusok eszkalálódásának folyamata.

 

Beleolvasunk a Konfliktuskezelés nagy mesekönyvébe, és „állati jó” modellekkel, kommunikációs technikákkal ismerkedhetsz meg.

 • Megtudhatod, hogy milyen ösztönös konfliktuskezelési technikák léteznek, és te melyikkel szimpatizálsz: teknős, róka, plüssmaci, oroszlán, cápa, bagoly?
 • Kiderül, mit leshetsz el a Suttogótól, aki a vadlovakat képes megszelídíteni, te hogyan tudod metakommunikációddal kezelni a kapcsolatokat.
 • Megtanulod, hogyan lesz a farkasból kezes bárány, azaz milyen módon kezelhetők a nehéz esetek az asszertivitás segítségével.
 • Meglátod, mitől hasonlítanak egyes helyzetek a kakasviadalhoz, és hogy jó módszer-e ha a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.

Levesszük a polcról a Játszma-Tárat, és belelapozunk a forgatókönyvbe.

 • Meglátod mi a különbség a konfliktus és játszma között.
 • Felismered saját és mások énállapotait, és a tipikus munkahelyi és párkapcsolati játszmákat.
 • Rájössz, hogyan lógatják be a játszmázók a csalit, és hogy miért és mikor akad valaki horogra.
 • Világossá válik, hogyan indul, fut le és végződik egy játszma.
 • Megismered, hogyan lehet megelőzni, vagy leállítani a játszmakezdeményeket, és hogyan lehet kilépni a játszmákból.

A kurzus végére eldöntheted, hogy leporolod-e saját forgatókönyveidet, és tudni fogod, újra akarod-e írni saját sorskönyvedet.

Ezzel a komoly témával várunk egy könnyed hangvételű, humorral fűszerezett kurzuson.

Gyere, és játszma helyett játssz ma velünk!

 

A tréninget vezeti: Galambosi Szilvia HR tanácsadó, tréner

 

A tréning időpontjai: 2017. május 9. kedd 16.30.-18.30., május 16. kedd 16.30.-18.30.,május 23. kedd 16.30.-18.30., május 30. kedd 16.30.-18.30. (4 alkalom)

Kurzus ideje:   2017. május 9. kedd 16.30.-18.30., május 16. kedd 16.30.-18.30.,május 23. kedd 16.30.-18.30., május 30. kedd 16.30.-18.30 (4 alkalom)
Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. 
Jelentkezési határidő: 2017. május 2.
A kurzus díja: 20 000 Ft (a díj tartalmazza az áfát)
Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

KÉPZÉS HELYSZÍNE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.