ENNYI IDŐ VAN MÉG A KURZUSIG
 • DÁTUM 2016/12/09  -  14:00 -TÓL 18:00
 • HELYSZÍN 5000 Szolnok, Mária út 42
 • KAPCSOLAT +36 20 958 3176
 • email info@brandatti.hu
JELENTKEZÉS ITT

Asszertív tréning Szolnok

Asszertív tréning Szolnok

Változtatnál az életeden? Változtass a kommunikációdon! Asszertív tréningünk segítségével , könnyen megteheted!

Te is azok közé tartozol, aki igent mond az alábbiakra?

 • Megint elvállaltál valamit, pedig legszívesebben nemet mondtál volna a kérésre.
 • Kezded úgy érezni, hogy kihasználják a jóindulatodat.
 • A békesség kedvéért inkább kerülöd a vitát, még akkor is, ha neked van igazad.
 • Inkább lenyeled a haragodat, csak nehogy megbántsd a másikat.
 • Nehezen dicsérsz másokat szemtől szemben, és zavar, amikor téged dicsérnek meg ilyen nyíltan.
 • Hajlamos vagy rá, hogy saját pozitív tulajdonságaidat magától értetődőnek tekintsd, melynek nem kell cégér.
 • Soha nem jutna eszedbe fizetésemelést kérni.
 • Elkeserítőnek találod, hogy nálad kevésbé tehetségesek előbbre jutnak, csak mert nagy a szájuk.
 • Nem szeretnél azokhoz hasonló lenni, akik állandóan kritizálnak, vitatkoznak, erőszakosak, és saját véleményüket ráerőltetik másokra.
 • Irigylésre méltónak tartod azokat, akik magabiztosak, talpraesettek, meggyőzőek, és kiállnak magukért.

Ha a fentiekre több az igen, mint a nem válaszod, akkor vigyázz, mert ezek a stresszorok előbb utóbb testi panaszokat is okozatnak nálad! Lehet, hogy máris sokat fáj a fejed, a gyomrod, a vérnyomásoddal vannak problémáid, vagy talán sokszor vagy kedvetlen.

Tegyél ellene! Jelentkezz az asszertív tréningre!

Asszertív tréningünkön tanuld meg a módszert, melynek segítségével, nagyobb önbizalommal, magabiztosan tudsz fellépni, érdekeidet képviselni. Tapasztald meg az érzést, hogy nehéz érzelmi szituációkban is képes leszel nemet mondani, és elegáns módon tudod kezelni a konfliktushelyzeteket.

 

Az asszertív kommunikációval az önkifejezés és a megértés kettősségének tudatos és egyidejű alkalmazását sajátíthatod el, mellyel javulni fog munkahelyi és magánéleti kapcsolataid minősége. Kiegyensúlyozottabb, határozottabb leszel, kivívod mások tiszteletét, és egy olyan új egyensúlyra találsz rá, mely lehetőséget és biztos alapot ad céljaid megvalósításához.

 

Az asszertív tréning tartalma:

 1. Az eredményesség elérésének érdekében megnyilvánuló viselkedési stílusok beazonosítása (passzív, agresszív, manipulatív, asszertív). Ezen magatartásformák viselkedésbeli megnyilvánulásainak, jellemző mondatainak, okainak, következményeinek megismerése.
 2. A nem asszertív és asszertív viselkedési stílusok felismerésének begyakorlása. A saját viselkedési stílus meghatározása.
 3. Az asszertív viselkedés személyes hatótényezőinek megismerése (énkép, önbecsülés, önbizalom). A személyes hatótényezők fontosságának, valamint a pozitív gondolkodás szükségességének felismerése. Az asszertív jogok és felelősségek megismerése és elfogadása.
 4. A hatótényezők „diagnosztizálása” fejlesztési lehetőségek előirányzása.
 5. Az asszertív viselkedés kommunikációs technikáinak feldolgozása. Aktív figyelem és követés, kérdésfeltevés, visszacsatolás, visszajelzés.
 6. A kommunikációs technikák működési mechanizmusainak és a hatékonyság elérését elősegítő mivoltuknak a megértése. Az asszertivitást segítő kommunikációs eszközök begyakorlása, ezen eszközök hatásának sajátélményű megtapasztalása.
 7. Egyéb eszközök megismerése az asszertivitás eléréséhez (pl. az „én” állítások, a belső dialógus, a törött lemez technika, stb.).
 8. Nehéz kommunikációs helyzetek kezelése (asszertivitás nézeteltérés és konfliktus során). Helyzetgyakorlatokon és esetelemzéseken keresztül az asszertív viselkedés pozitív eredményeinek megtapasztalása.

Az interaktív kurzust vezeti: Ferenczné Szarvas Anikó klinikai, munka- és szervezetpszichológiai szakpszichológus, pszichodráma terapeuta, tréner, vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadó, coach.

Ha klubtagként vásárolsz, érvényesítsd 9000 Ft értékű bónuszodat! Ehhez nem kell mást tenned, mint ide kattintva üzenetet küldeni nekünk.

Kurzus ideje:   2016. december 09. péntek 14.00.-18.00 és december 10. szombat 09.00.-13.00.
Helye:       5000 Szolnok Mária út 42. Vezetőképző Központ
Jelentkezési/fizetési határidő: 2016. december 2.
A kurzus díja: 20 000 Ft (a díj tartalmazza az áfát)
Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

KÉPZÉS HELYSZÍNE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.