CÉG ÚJRATÖLTVE! – 2. ÉVAD 12. RÉSZ

CÉG ÚJRATÖLTVE! – 2. ÉVAD 12. RÉSZ

Cég újratöltve – szólt az első előadáscím, aki pedig a „töltőt” hozta, nem más, mint a képzéseire járók előtt már jól ismert előadó, Ferenczné Szarvas Anikó szervezetfejlesztő. A tőle megszokott módon most a szervezetfejlesztés komoly tudománya vált egy csapásra egyértelmű és egyszerűen fogyasztható tartalommá. Valljuk be, először megpróbáljuk saját receptjeinket bevetni, ha zavart észlelünk a cégben, pár szem ezzel-azzal szívesen elnyomjuk a tüneteket, melyek később kiújulnak. Nehezen fordulunk szakértőhöz, hogy orvosolja a bajt, sokszor csak akkor, amikor már kritikus az állapot, és csak a műtét segít. Megelőzésre pedig csak a tudatos életmód szerint élő vezetők gondolnak. Pedig a szervezetfejlesztés (ahogy a nevében is fejlesztés és nem gyógyítás van), kifejezetten illeszkedik a szervezeti egészségmagatartás kultúrájába, sőt óriási megtakarítást jelenthet, hiszen az egészségnél mindig sokkal többe kerül a betegség.

Legyél Te is élménygazda! Az meg mi? Mohácsi Andrea vezetési tanácsadó szerint ez a 21. század legkeresettebb szakmája. Manapság a vezetőnek sokkal inkább élménygazdásznak, mint közgazdásznak, vagy bármilyen más „ász”-nak kell lennie! Miért? Mert új szelek fújnak a vevők és a munkatársak megszerzésében és megtartásában is…

A mai világban az emberek valami pluszra vágynak. Hogy mi ez a plusz?  Az érzelmi többlet, valami élmény… Egyáltalán nem véletlen, hogy az élményt ma már újgenerációs ajándékként tartjuk számon, sőt az élmény újgenerációs vezetői eszközként is használható. A gamification, a flow és hasonló divatos szavak mögött pedig olyan tartalmakat találunk, melyek a mai vezető szerszámosládájában kincset érnek.

Ha viszont elakadnál, vannak ötleteink! Az Élménykommandó pontosan erre szakosodott! Radó Denise és csapata igazolta is, hogy gazdag a tárház…

Indoor vagy outdoor programok? Céges bulik? Kriminális csapatépítés Mrs. Columboval, vagy a 10 kicsi négerrel? Esetleg időutazás az ókori görögökhöz, vagy a vadnyugatra?

Ha a valóságban is utaznál, de az utazás élményét szeretnéd cégre szabni, és olyan különleges, érzésekkel és helyszínekkel gazdagítani, melyek egy társas utazáson nem kapható, akkor „járatlan utakat” kínál számodra a Brandatti. Szutorisz-Szügyi Csongor szakértője a témának, bár a mindennapokban egy nagy szervezetet igazgat. Beavatott bennünket a titokba, és meggyőződhettünk róla, hogy az igazi élményhez érdemes a járt utat a járatlanért elhagyni.

Tarts velünk!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.