Múlt, jelen, jövő – barangolás a retro világtól az online térig

Múlt, jelen, jövő – barangolás a retro világtól az online térig

Talán nem véletlen, hogy az év végéhez közeledve a múlt, a jelen és a jövő egyaránt foglalkoztat bennünket, még a Vállalkozók és Vezetők Klubjában is!
Az érzés mindkét novemberi klubtalálkozónkra hatással volt.
November 8-án Göcző Ágnes marketing-tanácsadónk segítségével sikerült végiggondolnunk, hogyan tudjuk a múlt tapasztalatait, a jelen üzeneteit, és a jövőbeni elképzeléseket, célokat a marketing stratégiában megfogalmazni. De kell ez egyáltalán? Érdemes? Ha igen, miért? Hogyan csináljuk? Hogyan járul hozzá a fejlődéshez, növekedéshez? Ezekre a kérdésekre is választ adott Ági, bár hangsúlyozta, hogy nincs olyan minta, ami minden magyar kis- és középvállalkozásra ráhúzható. Jópofa tényeket is megtudtunk tőle, mint például hogy az emberek hány százaléka köti össze a reggeli ébredését (sőt fürdőszobai teendőit is) az online világgal, valamint hogy miért felejtsük el a „minőség, megbízhatóság, alacsony ár” hívószavakat ügyfeleink figyelmének felkeltésére.

Észrevehettétek már, hogy mindig ügyelünk arra, hogy a tudásmorzsákat alkalmazható gyakorlattá gyúrjuk, így következett egy nem mindennapi játékos gyakorlat: a feladat az volt, hogy múltbéli tapasztalatokat integrálva a Brandatti klub jelenlegi élményeivel reklámfilmeket gyártsanak a csapatok a jövőbeli klubtagok számára.
Mivel nem tudtunk elszakadni a retro vonaltól, így a klasszikusan híres reklámfilmekből meríthettek ihletet a versenyzők, például a “Cascot akarok”, vagy a Skála fehérnemű reklámja, az OTP „Van aki azért…”, és az Ezüst Sirály étterem „Én azért szeretek itt vacsorázni…” filmje. Emlékeztek? Ha túl fiatalok vagytok hozzá, akkor feltétlenül nézzétek meg őket!
Csapatalakítás, online érkező feladat, majd 15 perc! Ennyi idő alatt készültek el a csapatok a forgatókönyvvel, a szereposztással, a rendezéssel és a próbának is bele kellett férni az időkeretbe. Ezután elkezdődött egy valódi, alapos forgatás a Sörárium különböző tereiben. Az operatőr Skultéty József (a Szolnok Tv Zrt. szerkesztője) és a vágó, film-, és zenetechnikus Deme Gábor (a Szigligeti Színház művésze) segítségével profi filmek készültek, melyeknél talán csak a csapatmunka és a játék közös élménye volt nagyobb siker.
Hogy mi történt a filmekkel? Mi már tudjuk, de a folytatásban ti is megtudhatjátok.

Te gondoltál már rá, hogy hasonló közös élményt, vagy profi filmet szeretnél a cégednek?
Egy kattintásra vagyunk Tőled!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!
error

Ajánlott bejegyzések

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.