AMI A NŐKET ILLETI: A BRANDATTI LEGSZEBB TRÉNINGJEI

Ami a nőket illeti: A Brandatti legszebb tréningjei

Bár nem rendeztünk szépségversenyt tréningjeink között, bátran állíthatom, hogy ebben a kategóriában két győztesünk is van!

A legszebbeknek kijáró díjat „A bennünk élő színésznő – a magabiztos fellépés tanulható titkai” valamint a „Stíluskommunikációs tréning – a megtestesült harmónia felé vezető út” című képzésünk kapta.

Hogy miért?

Nemcsak azért, mert ezek azok a képzések, melyek csakis a szebbik nem részére szólnak, hanem azért is, mert a témák is „szépek”, sőt a tréningek valódi szépítő hatással bírnak!

Hogy mitől lehetnek a tréningek szépítő hatásúak?

Talán attól, mert a külső-belső, és a testi-lelki harmónia megteremtése az egyetlen valódi, és tartós szépség elixír. A harmónia elérése nem könnyű, de a hozzá vezető út akár izgalmas is lehet! A kifejezetten nők számára kidolgozott tréningjeink az út keresésében, megtalálásában, illetve az úton való gyorsabb haladásban, és a cél elérésében ígérnek segítséget, különleges és értékes muníciót.

Aki Radó Denise színművésznő tréningjét választja, egy kis gyakorlással rövid idő alatt is látványos eredményeket érhet el a női magabiztosság és önbizalom terén. A járás, a testtartás, a gesztusok, a tekintet, az arckifejezés, a hang, a beszéd, a megjelenés árulkodik a lelki állapotról, az önbizalomról, a személyiségről. Lehetőség van arra, hogy a lelki tényezőkön dolgozzunk, melyeknek később testbeszéd jelei is lesznek, de fordítva is érhetünk el eredményeket. A testbeszéd tudatos irányítása tanulható, a begyakorolt megnyilvánulások pedig hatással vannak pszichés állapotunkra. Talán leginkább a résztvevők lepődtek meg azon, hogy már a második találkozón szemmel látható változásokat tapasztaltak egymáson és magukon, a negyedik nap után pedig mi, szervezők, irigykedve szemléltük a szépséges, mosolygós, felszabadult lányokat, hölgyeket. „A bennünk élő színésznő” – a magabiztos fellépés tanulható titkai c. tréningről további információ itt!

Aki a Stíluskommunikációs tréninget választja, számíthat arra, hogy valódi „eszközöket” kap külső és belső lehetőségeinek összerendezéséhez, a legszebb összkép megtalálásához.   Ötleteket kaphat saját erősségei kiemelésére, típusának megfelelő stílus – és színharmónia kialakítására, a stíluskeverés lehetőségeire, sőt arra is, hogy egy tárgyalás kimenetelét hogyan befolyásolhatja a színekkel. Az öltözködéskultúra, mozgáskultúra, viselkedéskultúra és beszédmagatartás összhangjának megteremtéséhez adottak az elvek, ugyanakkor adott a lehetőség arra is, hogy kreatívan, egyedi módon alkalmazzuk ezeket. Bár szó lesz ruhákról, kiegészítőkről, színekről, kozmetikumokról, előkerülnek kendők és színkártyák, mindebből lehet sejteni, hogy nem a – folyamatosan változó – divatról, és nem is gyorsan múló hatású átalakító showról szól tréningünk, hanem arról, ami örökre divat marad: a személyes stílusról, és annak kifejező eszközeiről. A Stíluskommunikációs tréningről további információ itt!

Aki eldöntötte, hogy ezt az izgalmas és tartós eredményekkel járó utat választja tavaszi megszépüléséhez, annak jó hír, hogy tréningjeink áprilisban újra indulnak, melyekre 2017. március 26-ig lehet jelentkezni.

Hozd el a barátnőidet is, és mindannyian besöpörhettek 10 % kedvezményt!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.