A Vállalkozók és vezetők klubjáról a Szolnok Tv is tudósított

Első közös programját tartotta tegnap este a Vállalkozók és Vezetők Klubja a Söráriumban. A fórum meghívott vendége Szalay Ferenc polgármester volt, aki a város jelenéről és jövőjéről tájékoztatta az érdeklődőket.


 

A szervezet első összejövetelén teljesen megtelt a Sörárium, rengeteg vállalkozó volt kíváncsi arra, miként fejlesztheti cégét.

 
“Én sokkal inkább segíteni szeretném már azokat a vállalkozókat, akik majd utánam jönnek és érdeklődnek. Én azt gondolom, hogy nagy szüksége van a városnak arra, hogy a helyi vállalkozókat tömörítse, összetartsa, építse a kapcsolatot, átadja az információkat, nagyon hasznos lehet a vállalkozók számára.” – mondta Mátyus Ernő.
 
Szolnokon megéri vállalkozásba fogni, a kitartó munka meghozza eredményét – állították egyöntetűen.
 
“A 25 éves vállalkozói múltam és a cégem bebizonyította, hogy igen jó vállalkozónak lenni Szolnokon és ezt így tervezzük a jövőre nézve is.” – tette hozzá Debreczeni Ildikó.
 
Az információ hatalom – vallja a klub vezetése. Éppen ezért fontosnak tartják, hogy tudják merre halad a megye, merre halad a város. Szalay Ferenc polgármester ezt ismertette a vállalkozókkal. A megyeszékhely két nemrégiben megnyílt turisztika attrakciójáról a Reptárról és Söráriumról is szólt.
 
“Ez az a két turisztikai látványosság, vonzerő, mágnes, amit úgy gondoltunk, hogy a Tisza-parttal, a gyaloghíddal egy olyan elkövetkezendő jó néhány év meghatározó programjaként kell, hogy értelmezzük, mint turizmus és idegenforgalom.” – mondta Szalay Ferenc polgármester.
 
A vállalkozói fórum pedig lehetőséget adott információcserére és kapcsolatok kialakítására is. Így lesz ez két hét múlva is, amikor újra találkoznak a klub tagjai és a meghívott vendégek.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.