A Szépség és az Online pénztárgép

Flabélos-, fogyasztó- és karcsúsító szalon, frissítő, relaxáló masszázs, aromaterápiás masszázs, érintésterápia, hajhosszabbítás, műszempilla-építés, lábápolás, jógaoktatás, fitnesz klub, szauna, infraszauna, szolárium, sóbarlang, fürdőszolgáltatás…

Ha te is szépségünk, egészségünk, jó közérzetünk érdekében tevékenykedsz, akkor neked is vannak még megválaszolandó kérdéseid. Kinek kell, mikor kell, és mikor nem kell az online pénztárgép?

A 9604 Fizikai közérzetjavítás és 9313 Testedzési szolgáltatások (TEÁOR) területén a jelen jogszabály csak az általános rendező elvek mentén szabályozza az online-pénztárgépek használatára kötelezettek körét. A részletes adójogi szakmai tájékoztatók várhatóan hamarosan megjelennek.

Míg az autószerelők, autó alkatrész kereskedők, plasztikai sebészek, diszkót, vagy mosodát üzemeltetők esetében viszonylag egyértelmű a helyzet, a fenti két szolgáltatói körben dolgozók részéről sok kérdés merül fel.

Mivel közeleg a határidő, illetve újabb változások várhatók, összeszedtük neked a szükséges válaszokat. Gyere és találkozz szakértőnkkel!

A részleteket itt találod!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.