2.évad 3.rész – Élmény és Kommandó a Vállalkozói Klubban

2.évad 3.rész – Élmény és Kommandó a Vállalkozói Klubban

Amikor a karmester kibújik a zenekari árokból, a színészek leveszik az álarcot és beavatnak  a varázslatba, röviddel ezután a jubileumi Kunmadár kapcsolati hálóba sző, ezt követően bekukucskálsz a kultúra házába, majd gondolatban elindulsz egy gusztusos étterembe, ahol a világ legfinomabb fogasát kóstolhatod…

Sorozatunk legfrissebb epizódjában a szokásosnál több szereplő várta a Vállalkozók és Vezetők Klubjának tagjait, akik mindenre elszántan némi költői túlzással élve síléccel, korcsolyával, mások snowboarddal közelítették meg a Söráriumot a jég és hóbuckákon át február első napján.

Radó Denise és Deme Gábor már nem ismeretlen a klubtagok előtt, ám ezúttal kilépve a színészi szerepkörből  rendezői oldalról mutatkoztak be. A My Fair Lady c. musical létrejöttéről beszélgettek kötetlenül a klubtagokkal. Bepillantást kaptunk a színpad mögé, sőt alá is, Tassonyi Zsolt meglepetés vendégünk jóvoltából. A darab zenei vezetője, egyben a zenekar karmestere saját munkahelyét, a zenekari árkot mutatta be, de kiderült, hogy a nagy hévben olykor a színész is ott köt ki…persze nem saját akaratából.

Dr Hadnagy József főiskolai docens, tanszékvezető, a kapcsolati háló üzleti életben betöltött szerepéről tartott meggyőző előadást, aztán mintha valaki más folytatta volna – pedig ő maradt a vetítővászon előtt, csak prezentációt váltott – máris elkezdett beszélni szenvedélyesen az idén huszadik évét ünneplő „szerelméről”. S hogy miért a Vállalkozók Klubjában mesélt ilyen intim dolgokról?  Persze ha nem voltál ott, honnan is tudhatnád? A 20 éves, az nem egy dögös nő,  hanem egy komoly vállalkozás: az évente megrendezett kunmadarasi motoros gyorsulási verseny, mely az ő agyából pattant ki. Mondanom sem kell, hogy mind a tanár, mind a karizmatikus speaker a klubtagok egy részét máris behálózta… úgy kapcsolatilag persze, így örömmel fogadtuk az exkluzív ajándékot, hogy ellátogathatunk a következő versenyre, mely Közép-Európa legnagyobb ilyen típusú rendezvénye.

Molnár Lajos Milán az  Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ügyvezetője számára a munka, a vállalkozás  és az élmény összetartozó fogalmak. Naná, hogy a szórakoztatóiparban a legjobb dolgozni, hiszen az ember miközben másokat szórakoztat, ő is kap az élvezetből. Ettől függetlenül munka ez a javából, sőt vállalkozás, mely marketing nélkül úgy jár, mint a kacsa tojása… (Ha nem tudnád, hogy miért is a tyúk és nem a kacsa tojás fogy jobban, eláruljuk: a tyúknak erősebb a marketingje, mint a kacsának!)

Fazekas Kitti klubtagunk olyan szeretettel beszélt a vendéglátós dinasztiáról, melybe beleszületett és láthatóan nagyon jól érzi magát, hogy majdnem rögvest elindult az egész klub vacsorázni Tiszakécskére. Végül abban maradtunk, hogy ha nem is ma, de ezt nem hagyjuk ki. Kicsit kitavaszodik és irány a Tisza-Parti Fazekas Vendéglő, ahol felhasználhatjuk a 25%-os kupont, amit minden klubtag ajándékul kapott Kittitől.

Nos, ennyi minden történt február első napján, s mire elindultunk haza, megtört a jég, vízzé vált jelezve, hogy ennyi hideg után lassacskán jöhet a tavasz! Mi is jövünk vele és folytatjuk!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.