1. évad 5. rész – Élmény és Kommandó a Vállalkozói Klubban

1.évad 5.rész – Élmény és Kommandó a Vállalkozói Klubban

„Dráma a Söráriumban!”

„Akciófilmbe illő jelenet a Vállalkozói Klubban!”

„Elrabolták az Élménykommandó kétharmadát!”

„Fegyvernek látszó tárggyal kényszerítették a rejtjeles szöveg felolvasására kollégánkat!

 

Ilyen és ehhez hasonló címszavakkal jelent volna meg a csütörtöki Új Néplap, ám nem fordulhattunk a rendőrséghez! Szerencsére tagjaink átérezték az ügy súlyosságát és fegyelmezetten végrehajtották a terroristák kívánságát, így ha hinni lehet az ígéretüknek, nem kell búcsúznunk örökre az Élménykommandó színész párosától. Hogy mi volt a rablás célja? Csak sejtéseink vannak:  valaki megirigyelte a klubban folyó jó hangulatot és kollégáinkból ki szerették volna szedni a titkot, vagyis azt, hogy miként varázsolnak mosolyt a klubtagok arcára kéthetenként.

A történet ott kezdődött, hogy nem kezdődött… vagy legalábbis nem úgy kezdődött, ahogy kezdődni szokott. Színész párosunk nem robbant be 5 órakor a s Sörárium klubhelyiségébe vidám jelenettel, Várady Attila pedig sajnálkozva jelentette be, hogy immár 2 napja nem elérhetőek a művészek, ami fölöttébb furcsa…

A klubtagok kicsit szomorúan vették tudomásul a helyzetet, de mivel izgalmas téma volt terítéken, így nekifutottunk a programnak: megkezdtük a marketing varázslatos, ám kőkemény világáról szóló sorozatunkat.

Elsőként a kőkemény résszel foglalkoztunk: Göcző Ágnes, a Brandatti online marketing szakértője, a Marketing Jam ügyvezetője „E-mail marketing büntetés nélkül” című előadásában feltárta előttünk a szabályos, az új jogszabályoknak megfelelő gyakorlatot.

A téma felkeltette klubtagjaink érdeklődését, záporoztak a kérdések a szakértőnk felé, mivel láthatóan ezek azok a területek, ahol szinte lehetetlen naprakészen működni. Fénysebességgel változik a jogi háttér, aminek nem tudása  percek alatt súlyos összegtől szabadíthatják meg a gyanútlan vállalkozót.

A zaklatott tagoknak Fodor Beáta az Új Néplap értékesítési vezetője hozott némi megnyugvást, hiszen konkrét példákkal mutatta be, mire költhetik el klubtagjaink a következő 2 hónap alatt az ajándék 20 ezer Ft-os kedvezményeiket, sőt a később csatlakozókat is megajándékozta ezzel a lehetőséggel. Beáta a kollégáit is elhozta, hogy akár azonnal lehessen személyesen egyeztetni a következő lépéseket.

Ekkor hirtelen  fegyverropogás zavarta meg a nyugalmat és egy tagbaszakadt fegyveres (terroristának látszó) és egy talpig véres (rémültnek látszó) fickó rontott be a kapott információkon mélázó klubtagok közé. A terroristának látszó fegyverével kényszerítve felolvastatott egy értelmetlennek látszó  szöveget a rémültnek látszóval és már el is tűntek, mielőtt észbe kaptunk volna. A rémült, bekötözött fejű túszban felismertük Deme Gábor élménykommandósunkat.

Óriási szerencse volt, hogy épp a Brandatti archívumába készítettünk felvételt az eseményről. Visszajátszottuk  és máris feltettük a vetítővászonra a pár perccel ezelőtt lejátszódott túszdrámát. Kiderült, hogy az értelmetlennek látszó szöveg egy kód volt, megfejtése egészen gyorsan ment a klubtagok összefogásának köszönhetően. Sejtésünk beigazolódott: kommandósainkat elrabolták. Gábor megszökött, de szemünk előtt elkapták és visszatoloncolták Denise mellé. A kódot el kellett juttatnunk az emberrablok@brandatti.hu email címre, majd további utasításokat kaptunk arra, hogy mit kell tenni a klubtagoknak  a kollégáink megmentése érdekében. Az asztaltársaságok gyorsan feloszlottak, mivel mindenkinek jutott feladat a számtalan titkos információ beszerzésének érdekében. Ezeket a Brandatti vezetői eljuttatták a megadott címre, így minden tőlünk telhetőt megtettünk Denise és Gábor kiszabadítása érdekében.

Bízunk abban, hogy az 1.évad 6. epizódjában újra épségben láthatjuk kollégáinkat, akik november 16-án 5 órakor valószínűleg beszámolnak majd az elmúlt 2 hét eseménydús napjairól. Aki részese szeretne lenni az ilyen és ehhez hasonló izgalmas eseményeknek, jöjjön el közénk a Vállalkozói Klubba. A sorozat folytatódik!

 

Itt vagyunk egy kattintásra tőled! Brandatti Kft.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.