1. évad 4. rész – Élmény és Kommandó a Vállalkozói Klubban

1.évad 4.rész – Élmény és Kommandó a Vállalkozói Klubban

Ügyintéző: Kitöltötte a kézi űrlapot?
Ügyfél: Azt kitöltöttem. 3 nyelven.
Ügyintéző: Nem felejtette el kézi technikával rákopírozni az ujjlenyomatát?
Ügyfél: Dehogyis. Ott van mind a húsz. A lábujjakat külön bejelöltem, hogy ne legyen gond megkülönböztetni.
Ügyintéző: Szükség volna továbbá 6 x 9-es és 9 x 6-os fényképekre, melyek nyomon követik az ön egyedfejlődését csecsemőkorától napjainkig legalább félévenként.
Ügyfél: Milyet parancsol? Színeset? Fekete-fehéret?
Ügyintéző: Vegyeset. És, persze, háromdimenzióst.
Ügyfél: Parancsoljon!
Ügyintéző: Ez nem lehet igaz! Létezik egyáltalán olyan papír, ami nincs magánál?
Ügyfél: Hát… Az eredeti családi bárói oklevelünket elvitték a tatárok még 1242 végén. Rögtön be is adtuk a pótlási kérelmet, de még nem értesítettek. Nagy baj?
Ügyintéző: Húúú, sajn…

Hogy mi lett a vége a beszélgetésnek, azt kizárólag a Vállalkozók Klubja 4. rendezvényére ellátogatók tudhatták meg. A fenti párbeszéd ugyanis részlet a legutóbbi klub első perceiből, amit szokásos színész-párosunk, Radó Denise és Deme Gábor adtak elő. A hivatal, aki packázik – volt a jelenet címe, játszódik valahol Európában, de semmiképpen nem Szolnokon. Ezt perceken belül be is bizonyította dr. Sebestyén Ildikó, Szolnok város jegyzője, aki dr Rácz Andrea aljegyzővel és a Polgármesteri Hivatal 3 igazgatójával, dr Versitz Évával, Baranyiné Sárközi Erikával és dr Kondor Anitával érkezett a klubba, hogy a résztvevők megannyi kérdésére válaszoljanak. A hölgykoszorú mellett alpolgármesterünk, Fejér Andor – aki most is ellátogatott hozzánk –képviselte a városvezetés „erősebbik” oldalát.

Az Irányár, a Szolnoki Napló, és a Presztízs magazint kiadó Booster Média Kft. ügyvezetője Kovács Mihály bebizonyította, hogy nem csak az írásban, hanem a beszédben is otthon van. Humorral fűszerezett előadásában bemutatta, hogy mitől hatékonyak a  hirdetések. Mutatott ellenpéldát is: sok pénzt ki lehet dobni hirdetésre, amennyiben figyelmen kívül hagyjuk a szakmai alapelveket. Egy vállalkozónak figyelnie és használnia kell a – szinte naponta – megújuló marketing eszközöket. Előkerültek a mobil telefonok és a tagok percek alatt rejtvényfejtőkké váltak. Némi akadályt azért felállított a természet, ugyanis a Söráriumban a kellemes félhomály  a szépséghibák elrejtéséhez tökéletesen, de a QR kód pontkódjait megfejteni kívánóknak nem teljes mértékben felel meg. Ennek ellenére  a jelenlevők kellemes morajlással nyugtázták  Kovács Mihály gáláns ajándékát a tagok számára: egy 50%-os reklámozási lehetőséget minden – az ő érdekeltségéhez tartozó – sajtóorgánumban.

Az előadások végén az eddigiek során megszokott kötetlen beszélgetés kezdődött a klubtagok és a meghívott vendégek között. A jegyző asszonyt, az igazgatókat, az alpolgármestert  és az apróhirdetésekben jártas szakembert asztalukhoz invitálták klubtagjaink. Ami itt zajlott, azt tudósítóként nem vagyok kompetens elmondani, hiszen ez csak a “sorozatfüggők” számára elérhető (aki ezután szeretne függővé válni, az november 02-ától ezt megteheti).

Tény, hogy a sorozat következő adásában a kommandósaink pontban 5-kor ismét támadnak a Söráriumban.

 

Itt vagyunk egy kattintásra tőled! Brandatti Kft.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel, és kövess bennünket!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.